Beeld © Like Monica

Monica Geuze en Lars Veldwijk begraven de strijdbijl

15 april 2020 09:29

Na tijden amper contact te hebben gehad, besluiten Monica Geuze (25) en Lars Veldwijk (28) hun relatie als ouders van Zara-Lizzy weer een kans te geven. Voor een frisse start gaan de twee exen samen met hun dochtertje, het zoontje van Lars en de vader en moeder van de voetballer naar de geitenboerderij. Zo is te zien in de nieuwe aflevering van de Videoland-realitydocu 'Like Monica'.

"Ik ben absoluut niet trots op het feit dat ik nu al een gebroken gezin heb"

"Om Lars weer te zien is wel een beetje gek, omdat we ongeveer al een half jaar uit elkaar zijn. Het is niet dat we om de week Zara-Lizzy bij elkaar langsbrengen voor het co-ouderschap. Dus het is best raar dat hij die vaderrol nu op zich neemt", blikt Monica terug op het uitje. De influencer is enorm dankbaar voor het feit dat zij en Lars nu weer goed met elkaar omgaan, helemaal omdat ze ook nog altijd erg close is met haar voormalige schoonouders. "Zij zijn een toevoeging aan mijn leven", aldus de YouTube-ster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze emotioneel over hoe het nu tussen haar en Lars gaat

Opa en oma zijn dan ook van harte welkom tijdens een bezoekje aan de geitenboerderij, waar ook Lars zijn zoontje Mason is. Monica vertelt hierover: "Hij is niet mijn kind, maar ik heb hem wel vanaf jongs af aan meegemaakt (…) Ik ben absoluut niet trots op het feit dat ik nu al een gebroken gezin heb." Het lijkt erop dat er geen kwaad bloed meer is tussen de twee en ze maken zelfs grapjes!

Eerder nog sprak de vlogger emotioneel over het vertrek van Lars:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lars Veldwijk diep gekwetst door acties Monica Geuze

Like Monica is elke woensdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!