Beeld © ANP

Zien we Monica Geuze volgend seizoen in Expeditie Robinson?

06 mei 2020 20:20

Monica Geuze (25) is al meerdere keren gevraagd voor 'Expeditie Robinson', dat vertelt ze in de podcast van Kaj Gorgels (29). "Ik ga ooit wel een keer meedoen", aldus de YouTube-ster.

"Ik weet dat als ik honger heb, ik niet de allerbeste versie van mezelf ben"

Monica vertelt in de podcast nog altijd te twijfelen, terwijl Kaj, die het programma sinds vorig seizoen presenteert, haar probeert over te halen. "De grootste reden om het niet te doen is dat ik mezelf een beetje ken. Ik weet dat als ik honger heb, ik niet de allerbeste versie van mezelf ben. En dat is natuurlijk wel iets wat je constant hebt daar." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze slijt dagen in quarantaine met nieuwe vriend

Daarnaast vindt de influencer het ook lastig om lang van huis te zijn, omdat ze last heeft van heimwee. Ze vervolgt: "Het lijkt mij ook heel lastig om op de eerste dag in een kamp te komen en erachter te komen dat je alle mensen niet zo flex vindt. En in mijn geval is die kans groot!" dolt ze. Wel lijkt het haar een mooie manier om zichzelf beter te leren kennen. "Ik denk dat je er heel veel zelf uit kunt halen (…) ik ga ooit wel meedoen", aldus Mo.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze ziet adoptie wel zitten in de toekomst

Veel mensen staan juist te springen om mee te doen aan het programma. Zo maakte Videoland afgelopen seizoen een editie met alleen maar onbekenden. Wij spraken de winnaar in Robinson Confessions NL vs BE.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!