Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Videoland-realityserie Monica Geuze binnenkort weer hervat

12 mei 2020 14:34

Vanwege het coronavirus kwam er vroegtijdig een einde aan de Videoland-show van Monica Geuze. Maar fans van de 25-jarige influencer kunnen hun hart ophalen, want inmiddels zijn de opnames weer van start gegaan. Dat heeft de YouTube-ster zojuist bekendgemaakt in haar nieuwste vlog.

"Ik heb er gewoon zin in om een leuke serie neer te zetten"

Op dit moment zijn er vier afleveringen te zien van de realityreeks bij Videoland, maar daar komt dus binnenkort verandering in. "Ik kreeg er superveel vragen over en had natuurlijk al eerder aangegeven dat we even niet konden draaien vanwege de crisis", vertelt Monica nu. Inmiddels is er een protocol ontwikkeld met mondkapjes en genoeg afstand, waardoor de opnames weer van start kunnen gaan. "Ik ben daar heel blij mee. Ik heb er gewoon zin in om een leuke serie neer te zetten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien we Monica Geuze volgend seizoen in Expeditie Robinson?

Nu de opnames hervat zijn, gaan we ook meer van haar nieuwe vlam Robbert zien. Eerder gaf Monica namelijk aan dat ze niet al te diep kon ingaan op haar liefdesleven, omdat de makers van de serie exclusief recht hebben op een aantal verhaallijnen. "Dat betekent dat ik er ook meer over kan vertellen, opener kan zijn en dat het voor mij makkelijker wordt om te filmen. En dat er geen dingen zijn die ik 'nog niet kan zeggen'."

Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn is nog niet bekend. Maar omdat de show pararel loopt aan haar leven, zal dit niet al te lang duren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Monica Geuze heeft geen positief gevoel overgehouden aan serie

RTL Boulevard sprak de YouTuber eerder al over haar Videoland-serie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!