Beeld © ANP

Moederdag dit jaar extra confronterend voor Monica Geuze

12 mei 2020 20:26

Waar menig vader vlak voor Moederdag een cadeau in elkaar knutselt met zijn kroost, ging het bij Monica Geuze (25) dit weekend even anders. Afgelopen november besloten de YouTuber en de vader van haar dochtertje, Lars Veldwijk, uit elkaar te gaan. Waardoor de speciale dag er voor haar dit jaar héél anders uitzag.

"Het doet me wel realiseren wat voor een puinhoop ik ervan heb gemaakt"

In haar nieuwste video laat Monica weten dat ze het dit jaar extra moeilijk heeft tijdens Moederdag. Natuurlijk wordt ze flink in de watten gelegd door een aantal merken en staat een bezoekje aan haar eigen moeder op de planning, maar het is ook haar eerste Moederdag als alleenstaande moeder. Alle posts op Instagram van gelukkige gezinnetjes raken haar dan ook enorm.

"Al die Instagram-posts van iedereen… het doet me wel realiseren wat voor een puinhoop ik ervan heb gemaakt", vertelt ze dan ook met een brok in haar keel. "Aan de ene kant is het natuurlijk allemaal superleuk Moederdag, maar ik voel me er wel emotioneel door."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videoland-realityserie Monica Geuze binnenkort weer hervat

De breuk met Lars is één van de verhaallijnen uit haar Videoland-serie Like Monica. Volgens de jonge moeder zijn ze precies op een tijd begonnen met filmen dat de emoties erg hoog waren. "Voor de mensen die zo’n serie maken is dat natuurlijk perfect. Maar ik had achteraf natuurlijk veel liever dat ze een paar maanden later waren begonnen met filmen", vertelde ze van de week in de podcast van goede vriend Kaj Gorgels.

 Als ze de tijd kon terugdraaien had ze er misschien dan ook niet voor gekozen op dit moment in haar leven. "Ik heb er geen spijt van, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik er niet een heel positief gevoel aan over heb gehouden."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zien we Monica Geuze volgend seizoen in Expeditie Robinson?

Op dit moment zijn er vier afleveringen te zien van Like Monica bij de streamingdienst, maar de influencer laat in dezelfde video weten dat de opnames inmiddels weer van start zijn gegaan. In deze video vertelt ze alles over de show.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!