Beeld © ANP

Monica Geuze laat zich uit over negatieve reacties op dieet

02 juni 2020 17:54

De influencer is vastberaden wat kilo's te verliezen, maar niet iedereen steunt haar keuze. Nadat Monica (25) bekendmaakte een streng dieet te volgen, waren veel van haar volgers bang dat ze door zou slaan. In een nieuwe video laat Monica weten alweer het roer om te gooien.

"Ik zie door de bomen het bos niet meer"

In haar vorige video vertelde Monica nog het beroemde keto-dieet te volgen, waarbij je koolhydraten zo veel mogelijk moet zien te vermijden. De openbaring van de jonge moeder werd haar niet in dank afgenomen. Veel abonnees reageerden bezorgd onder de video en smeekten haar te stoppen. De YouTube-ster laat in haar nieuwste video weten dat de reacties haar aan het denken hebben gezet. "Het lijkt wel alsof iedereen een mening heeft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede boek Monica Geuze wordt niet wat je zou verwachten

"Iedereen zegt natuurlijk al jaren andere dingen en iedere dag komt er wel weer een nieuw onderzoek uit. De ene dag is een avocado goed voor je, de volgende dag krijg je er kanker van. Ik zie door de bomen het bos niet meer." Monica denkt er nu over na om volledig plantaardig te gaan eten. Of het haar lukt? We zien het ongetwijfeld in haar volgende video.

De YouTuber vertelt in dezelfde vlog dat de opnames voor haar realityserie inmiddels weer van start zijn gegaan. Naar verluidt zijn de nieuwe afleveringen vanaf 1 juli weer te zien. Monica vertelde er eerder het volgende over:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze vertelt eindelijk over 'ding' met Kaj Gorgels

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!