Beeld © Instagram @nicoletheatv

Hoogzwangere YouTuber Nicole Thea op 24-jarige leeftijd overleden

13 juli 2020 18:15

Verdrietig nieuws rondom Nicole Thea. De YouTube-ster is zaterdag op 24-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de moeder van de influencer op Instagram. Nicole was acht maanden zwanger van haar eerste kindje.

"Onze harten zijn echt gebroken en we hebben het moeilijk met het verwerken van wat er gebeurd is"

Het overlijden van Nicole komt volledig onverwachts. 'Aan alle vrienden en fans van Nicole, moet ik met grote droefheid melden dat Nicole en haar zoon, die zij Reign hadden genoemd, zaterdagochtend zijn overleden', valt te lezen in de post van de moeder.

'We vragen jullie om onze privacy te respecteren, want onze harten zijn echt gebroken en we hebben het moeilijk met het verwerken van wat er gebeurd is. Ik zal je de rest van mijn leven missen totdat we elkaar weer ontmoeten in de hemel.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze neemt gas terug en last hard nodige YouTube-break in

Er stonden nog verschillende video's ingepland door Nicole, die de aankomende tijd gewoon online komen. De Britse YouTuber maakte verschillende vormen van content, maar liet haar volgers de laatste maanden vooral meegenieten van haar zwangerschap. Zo deelde ze verschillende video’s over hoe ze het nieuws bekendmaakte aan haar vrienden en familie en nam ze haar volgers mee tijdens haar workouts.

Waar de 24-jarige aan is overleden, is niet duidelijk. Eerder zei ze in een video nog dat ze een 'goede zwangerschap' doormaakte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Smith boos op YouTuber om 'vies' filmpje van Willow

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!