YouTube-kanaal Monica Geuze Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Verliefde Monica bezig met broertje of zusje voor Zara-Lizzy?

14 juli 2020 13:42

Monica Geuze (25) zit op een roze wolk en weet 100 procent zeker dat zij en Robbert voor altijd bij elkaar blijven. Veel volgers vragen zich dan ook af of de twee al bezig zijn met (plannen voor) gezinsuitbreiding. In een nieuwe video geeft de YouTuber antwoord op die brandende vraag.

"Alles op zijn tijd"

De jonge moeder besloot vorige week even een pauze te nemen van het vloggen en trakteerde haar fans daarom deze week op een Q&A. Hierin besprak ze onder meer haar eigen Videoland-serie Like Monica, waarom ze dochtertje Zara-Lizzy (2) niet meer zo veel laat zien in haar video's en de band met ex-vriend Lars Veldwijk (28).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze viert tweede verjaardag van kleine Zara-Lizzy

Volgens Monica wordt de vraag of er binnenkort een tweede kindje komt het meest gesteld door haar volgers, maar zelf is ze daar nog helemaal niet mee bezig. "Dat is nog ábsoluut even niet aan de orde. We zijn hartstikke verliefd en vinden het hartstikke leuk dat we elkaar beter leren kennen. Zara-Lizzy is er natuurlijk en die klik gaat supergoed. Ik had het me nooit zo prettig voor kunnen stellen, maar nee: het is nog zeker geen tijd voor een tweede. (…) Alles op zijn tijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Monica Geuze heeft in vriend Robbert 'de ware gevonden’

In haar vorige video besprak ze niet alleen haar pauze, ook haalde ze uit naar haar volgers. Zoals je hier kunt zien:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!