Beeld © Nickelodeon/Studio 100

Sibuna! Het Huis Anubis nu te zien bij Videoland

01 augustus 2020 11:56

Een mysterie, duizend vragen die vanaf vandaag allemaal beantwoord zullen worden. Voor wie binnenkort een lange autorit te wachten staat of gewoon toe is aan een stukje jeugdsentiment is er goed nieuws: 'Het Huis Anubis' is terug en online te streamen.

Het was wellicht een van de spannendste en populairste kinderprogramma’s uit je jeugd: Het Huis Anubis. In deze serie wonen acht jongeren in een statig pand uit 1900 dat inmiddels dienstdoet als internaat. De jongeren wonen onder toeziend oog van de mysterieuze conciërge Victor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het Huis Anubis komt deze zomer bij jou thuis

Als nieuwkomer Nienke een nacht op zolder moet overnachten als ontgroening, doet zij een bijzondere ontdekking. Het huis behelst namelijk een groot mysterie. In vier kneiterspannende seizoenen wordt steeds duidelijker hoe de vork in de steel zit...

In totaal heeft de oorspronkelijke serie 404 afleveringen en dat is goed nieuws voor deze zomer. Alle afleveringen staan namelijk vanaf vandaag online en zijn te bingen bij Videoland! Het is nog niet bekend of de drie films en spin-off, Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard, ook te zien zullen zijn. 

Het is niet de eerste keer dat Videoland een serie uit de oude doos haalt. Zo verscheen onlangs de serie ZOOP - en daar blijft het niet bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk: ZOOP is vanaf vandaag te zien bij Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!