Beeld © FX Productions

Even schakelen: populaire serie Fargo verhuist naar Videoland

29 september 2020 19:22

Fans van de populaire serie 'Fargo' zullen binnenkort moeten verhuizen. De serie was lange tijd op Netflix te zien, maar gaat over een tijdje naar Videoland.

Fargo is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1996 en kent inmiddels drie succesvolle seizoenen. De seizoenen zijn allemaal los van elkaar te bekijken, maar hebben allemaal een link met elkaar. De serie wordt vooral geprezen om zijn unieke karakter, het brute geweld en de zeer zwarte humor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe gezichten in vierde seizoen Fargo

In het vierde seizoen gaan de kijkers een stuk terug in de tijd, namelijk naar het Kansas City van de jaren '50. Twee criminele organisaties hebben vrede gesloten onder wankele voorwaarden. Als een van de leiders van de families komt te overlijden, kan dat zomaar eens het einde van de wapenstilstand betekenen.

Voor de fans wordt het lange wachten beloond. Het derde seizoen stamt alweer uit 2017 en dus is het hoog tijd voor een nieuw verhaal, dat dus ook te zien zal zijn bij Videoland.

Alle drie seizoenen van Fargo zijn vanaf 11 oktober daar te zien, net als de eerste drie afleveringen van het vierde seizoen. Hierna zal er elke week een nieuwe aflevering te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Rock toegevoegd aan cast Fargo

Ook de succesvolle Videoland-docu van John van den Heuvel krijgt een vervolg. In RTL Boulevard vertelde hij er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!