You Beeld © Beth Dubber/Netflix

Wat we al weten over seizoen 3 van hitserie You

22 oktober 2020 12:38

Onlangs kregen de trouwe fans van de populaire Netflix-serie 'You' te horen dat er een derde seizoen aankomt en welke castleden daarin te zien zijn, maar nu komt daar nog een nieuwtje bij. Acteur Scott Speedman (45) wordt namelijk aan de cast toegevoegd.

"Gereserveerd, mysterieus en heeft de neiging om zich terug te trekken"

Scott (Matthew) gaat de rol spelen van een succesvolle CEO, maar tegelijkertijd een mysterieuze en gereserveerde echtgenoot en vader die een heleboel emoties verbergt. Het is nog niet bekend wie de rol van zijn vrouw zal gaan spelen en hoe hij in het leven komt van Joe (Penn Badgley) en Love (Victoria Pedretti), maar het lijkt erop dat Matthew en zijn vrouw vrienden zullen worden van het moordlustige koppel.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

You-acteur Penn Badgley verwelkomt zoontje

Scott Speedman

Scott Speedman is het derde nieuwe castlid dat deze maand is aangekondigd door de streamingdienst om te shinen in de hitreeks. Vorige week werden Shalita Grant (32) en Travis Van Winkle (37) al aan de cast toegevoegd. Shalita Grant zal Sherry spelen, een Mom-fluencer die nuchter lijkt, maar eigenlijk een gemene meid is die doet alsof ze Love welkom heet in haar vriendenkring. Travis Van Winkle gaat de rijke Cary spelen, een nieuwe vriend van Joe.

Op het einde van seizoen 2 werd al duidelijk dat we een vervolg konden verwachten, maar dat nieuws was nog niet bevestigd, totdat hoofdrolspeler Penn Badgley dat per ongeluk deed in een interview met Entertainment Tonight. Vervolgens bevestigde Netflix het ook, met onderstaande teaser.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nóg drie vrouwen beschuldigen You-acteur van seksueel wangedrag

Seizoen 3 van You zal in 2021 te zien zijn bij Netflix. Als we je geheugen nog even moeten opfrissen wat er in seizoen 2 van de hitserie You gebeurt en wie killer Joe allemaal tegen het lijf loopt, bekijk dan hieronder de trailer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!