Beeld © Netflix

Eerste trailer The Crown toont het leven van prinses Diana

29 oktober 2020 15:28

Na verschillende foto's en korte teasers heeft Netflix dan eindelijk een officiële trailer van het vierde seizoen van 'The Crown' uitgebracht.

The Crown vertelt het verhaal van het decennialange bewind van koningin Elizabeth II terwijl ze worstelt met het vinden van de juiste balans tussen haar privé- en openbare leven. Het vierde seizoen speelt zich af aan het einde van de jaren 70. Koningin Elizabeth (Olivia Colman) en haar familie zijn druk bezig met het veiligstellen van de troon door een geschikte bruid te vinden voor de nog ongehuwde prins Charles (Josh O'Connor).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Crown deelt eerste trailer mét prinses Diana

De natie begint daarbij de eerste gevolgen te voelen van het beleid dat door premier Margaret Thatcher (Gillian Anderson) is ingevoerd. Tegelijkertijd lijkt prins Charles te zijn gevallen voor de charmes van de jonge Lady Diana Spencer. 

De eerste trailer geeft niet alleen een eerste blik in het leven van prinses Diana, ook de koele verstandhouding tussen koningin Elizabeth en Margaret Thatcher is goed voelbaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Crown geeft eerste beelden huwelijk prinses Diana prijs

Het vierde seizoen van The Crown is vanaf 15 november te zien op Netflix. RTL Boulevard sprak onlangs met de castleden, dat zie je hieronder.

Castleden The Crown dolenthousiast over vierde seizoen

04:35

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!