Giel de Winter Beeld © ANP

Giel de Winter: 'Kijkcijfers Jachtseizoen zijn insane'

18 november 2020 22:38

Giel de Winter (30), bedenker van StukTV, is superblij met de eerste cijfers van het nieuwe seizoen van de populaire YouTube-serie Jachtseizoen. Met 6,4 miljoen views voor de eerste drie afleveringen spreekt hij van "een droomstart".

"We hebben een stormvloed aan commentaar gekregen op de laatste aflevering"

"Voor de opnames van dit seizoen waren we gespannen: de cast, productie, techniek en de edit. Het moest allemaal op zijn plek vallen. Een droomstart tijdens ons 5-jarig jubileum is een feit. Het aantal weergaven en de reacties & likes op de afleveringen zijn insane", jubelt Giel op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Giel de Winter overweegt YouTube de rug toe te keren

In zijn post komt Giel ook nog een keer terug op de diskwalificatie van Lil Kleine, die zich niet aan de regels hield in de aflevering die vorige week online kwam. "We hebben een stormvloed aan commentaar gekregen op de laatste aflevering. De keuze om de boef te diskwalificeren is dan ook gemaakt omdat we graag naar jullie mening luisteren. We doen dit tenslotte allemaal samen en de mening van de kijker is ontzettend belangrijk."

Volgens Giel hadden hij en mede-presentatoren Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens er al tijdens de edit voor kunnen kiezen Lil Kleine te diskwalificeren. "Maar dit hebben we niet gedaan omdat we dit aan de kijker wilden overlaten. (...) Gelukkig komen er de komende weken gewoon boeven aan die zich keurig aan de regels houden."