'How I Met Your Mother'/'Gossip Girl' Beeld © CBS/The CW

Netflix ruimt op: Gossip Girl en HIMYM worden verwijderd

03 december 2020 16:06

Pak de zakdoeken er maar bij, want er zijn binnenkort weer wat minder van je lievelingsseries die je voor de honderdste keer kunt kijken. Netflix heeft namelijk aangekondigd een hele rits aan fanfavorieten te verwijderen, waaronder 'Gossip Girl' en 'How I Met Your Mother'.

Er komt dus opnieuw een abrupt einde aan de New Yorkse avonturen van Selena, Blair, Barney, Ted en consorten. Netflix houdt flink huis en verwijdert daarnaast nog een hele hoop titels. Ook The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air moeten het ontgelden, net als de films Lord of the Rings, Moonlight en The Dark Knight. Alsof 2020 niet al erg genoeg was...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe Gossip Girl-cast voor het eerst samen gespot

De grote schoonmaak vindt op 30 en 31 december plaats, meldt Streamwijzer. Netflix-gebruikers zijn dit soort fratsen inmiddels wel gewend. Het platform kondigt om de zoveel tijd aan dat er iets verwijderd wordt, maar soms zetten ze dat niet door.  Zo zou Gossip Girl eigenlijk in 2018 al foetsie zijn, maar de serie bleef toen toch. Stille hoop dus voor de fans.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

You know you love it: opnames Gossip Girl-reboot begonnen

Eén serie gaat Netflix in ieder geval niet binnenkort eraf halen: The Queen's Gambit. Niet alleen omdat het een originele show is van het platform, maar ook omdat het één van de meest bekeken series is die ze hebben uitgebracht. In de video hieronder zie je waarom 'ie zo geliefd is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!