Voorstelling Peter Pannekoek vanaf 1 januari te zien op Netflix

31 december 2020 09:00

Goed nieuws voor fans van cabaretiers Peter Pannekoek en Alex Ploeg. De voorstellingen 'Ultimatum' (Ploeg) en 'Later was alles beter' (Pannekoek) zijn vanaf 1 januari op Netflix te zien. Dat heeft impresariaat Breijwerk bekendgemaakt.

De show van Pannekoek werd bekroond met de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Ploeg was ook genomineerd voor de prijs. Later was alles beter was het afgelopen jaar een van de best bezochte en gerecenseerde theatervoorstellingen. In de voorstelling verkent Pannekoek de vraag in wat voor tijd de mens leeft. Hij reflecteert scherp en vilein op rolpatronen, stereotypen, goede en slechte mensen, oordelen en vooroordelen en superioriteit en probeert te ontdekken wie de helden en slachtoffers van deze tijd zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bekroonde theatershow Peter Pannekoek naar Videoland

Ultimatum was de eerste solovoorstelling van Ploeg in 2018. De cabaretier is bekend als stand-upper bij Comedytrain, was Cameretten-finalist en speelt in de satirische serie Klikbeet. In zijn voorstelling houdt de cabaretier zich verre van zware maatschappelijke thema's. De cabaretier steekt juist de draak met zichzelf, zijn sneue leven zonder vriendin of academische titel.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter Pannekoek: 'Over alles moet je grappen kunnen maken'

Netflix maakte onlangs bekend het nieuwe jaar met heel veel cabaret van eigen bodem in te luiden. Vanaf 1 januari zijn onder meer de voorstelling De man die ik niet wilde worden van Kees van Amstel, Adem in, adem uit van Jochem Myjer en Arjen Lubach Live op de streamingdienst te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!