Marouane Meftah - Komtgoed in 'Mocro Maffia' Beeld © RTL/Videoland

Mocro Maffia verrast fans met 7-delige miniserie Komtgoed

22 januari 2021 13:03

Het derde seizoen van 'Mocro Maffia' laat nog héél even op zich wachten, maar voor wie het niet meer uithoudt hebben de makers een verrassing. Om de tijd te overbruggen, komt streamingdienst Videoland met een speciale miniserie over de show. Hierin staat het nieuwe personage Komtgoed centraal.

"Ik was onder de indruk van zijn spel"

Mocro Maffia: Komtgoed is een zevendelige miniserie over de gelijknamige show, maar neemt even een andere wending. De nieuwe reeks gaat verder waar het tweede seizoen van het programma stopte. Dit keer volgen we 15-jarige Komtgoed, die in diepe problemen zit na een mislukte reddingspoging van Muis. Het justitieel apparaat pakt hem na een incident op straat. Komtgoed komt terecht in jeugddetentie en een pleeggezin. Maar de struggles stapelen zich op en het lijkt erop dat er nog maar één uitweg voor hem is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Mocro Maffia niet in één keer te bingewatchen

Komtgoed wordt gespeeld door de 16-jarige Marouane Meftah. Hij wist de rol binnen te hengelen na een figurantenrol in het tweede seizoen. "Ik was onder de indruk van zijn spel en vroeg hem in eerste instantie voor een rol in het nieuwe seizoen van Mocro Maffia", legt bedenker Achmed Akkabi uit. Uiteindelijk besloten ze een miniserie aan het nieuwe personage te wijden. Mocro Maffia: Komtgoed is vanaf nu te streamen bij Videoland en het derde seizoen van de serie gaat volgende week vrijdag op 29 januari van start. 

In de video hieronder vertellen de acteurs uit Mocro Maffia over het nieuwe derde seizoen. 

'Opnames Mocro Maffia 3 snel van start'

02:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!