Jaydi Temptation Beeld © Temptation Love Therapy

Jaydi van Temptation straalt van geluk: meer dan vakantieliefde

31 januari 2021 12:52

Jaydi vertrok met haar Sonny naar het zonnige Italië om hun liefde te testen, maar al snel kwam de 'Temptation'-ster erachter dat hun relatie haar niet langer gelukkig maakte. Gelukkig waren daar de sterke armen van 'Pretty Ricky'. Maar is hij haar prins op het witte paard, of gewoon een vakantieliefde?

"Dat is iets wat ik bij Sonny heel erg miste"

In een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy onthult Jaydi dat ze nog steeds stapelgek op hem is. "Hij is echt hetzelfde als ik", vertelt ze met een verliefde grijns op haar gezicht. "Ricky wil graag samenzijn en alles samen doen, dat is iets wat ik bij Sonny heel erg miste."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Sonny ging ten onder aan boodschap Jaydi in Temptation'

Jaydi vertelt dat Sonny niet in een gelijkwaardige relatie geloofde, maar Ricky dat heel anders ziet. Ook kon Jaydi bij hem haar gevoelens kwijt, zelfs die over haar ex. "Dat lijkt me best lastig", blikt ze terug. "Maar dat waren wel de dingen waardoor ik zoiets had van: Ricky gaat echt voor een gelijkwaardige relatie, en dat is iets wat ik echt zocht."

Ook Ricky voelt zich een gezegend mens met Jaydi in zijn leven. "Hij gaf aan: ik wil het liefst dat het in Nederland gaat werken en ik kijk ernaar uit je voor te stellen aan mijn ouders. (...) Toen dacht ik: dit is hem!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zo denkt Sonny van Temptation Island nou echt over Ricky

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!