Frank Lammers in Undercover Beeld © Thomas Dhanens

Geen Khaleesi in Undercover-film, wél deze Penoza-ster

04 februari 2021 14:48

Frank Lammers (48) en Elise Schaap (38), beter bekend als Ferry en Danielle uit Netflix-hit 'Undercover', schitteren binnenkort samen in de nieuwe film 'Ferry', over de jonge jaren van de drugskoning. In een nieuwe video legt de acteur op geheel eigen wijze uit wat het publiek kan verwachten.

"Wat is Ferry zonder zijn Danielle?"

"Ik moet jullie allemaal heel hartelijk bedanken", begint Frank. "Jullie hebben het afgelopen jaar allemaal massaal gezeurd dat er niet genoeg Ferry in Undercover 2 zat, dus hebben ze bij Netflix besloten dat er een film komt: Ferry. En die kun je binnenkort zien."

Wat we er precies van kunnen verwachten vertelt de acteur aan de hand van een speciale checklist. Zo vertelt hij dat het een prequel is op het eerste seizoen van de Netflix-hit, wat betekent dat we te zien krijgen hoe Ferry zo geworden is. Op de vraag of er genoeg Danielle in de film zit is hij heel duidelijk: "Wat is Ferry zonder zijn Danielle?"

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Tom Waes hint op spin-off of film over zijn Undercover-personage

De Undercover-acteur bespreekt ook op humoristische wijze de klachten over onverstaanbare Belgen, die ontstonden gedurende het tweede seizoen. "Er zitten geen onverstaanbare Belgen in, wel onverstaanbare Brabanders", lacht hij. "De ondertiteling zit nog steeds rechtsonder, maar je kan het natuurlijk ook proberen zonder."

Helaas is er ook minder goed nieuws. Omdat het een prequel is zullen Peter (Tom Waes) en Anouk (Anna Drijver) niet te zien zijn. Ook viervoeter Khaleesi laat het afweten. "Khaleesi is dan eigenlijk nog helemaal niet geboren. Maar dat wil niet zeggen dat Danielle niet misschien een ander heel lief, klein en fluffy huisgenootje heeft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Frank Lammers deelt als 'ons Ferry' eerste details Netflix-film

Wel zullen er een paar oude bekenden terugkomen, zoals John. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe gezichten toegevoegd aan de cast, zoals Monic Hendrickx (Penoza) en Huub Stapel (De Lift).

Wanneer de film precies bij Netflix te zien is houdt 'ons Ferry' nog even geheim. "Maar dan heb je in ieder geval genoeg tijd om biertjes te kopen, worstenbroodjes en het tegen al je vrienden te zeggen." Wel zal het in ieder geval dit jaar nog zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!