To All The Boys: Always And Forever Beeld © Katie Yu / Netflix

Netflix-film To All The Boys: Always And Forever krijgt opvolger

11 februari 2021 15:53

Hoe het afloopt tussen Lara Jean Covey (Lana Condor) en haar vriend Peter Kavinsky (Noah Centineo) weten we vanaf 12 februari, als het laatste deel uit de 'To All The Boys'-filmreeks bij Netflix verschijnt. Maar niet getreurd: deze reeks loopt misschien ten einde, hij krijgt wél al gauw een alternatief.

"Voor fans van de boeken: het is het wachten waard"

De succesvolle Netflix-films over het liefdesleven van Lara Jean Covey zijn gebaseerd op de bestsellers van Jenny Han. De schrijfster heeft nog veel meer boeken uit haar pen getoverd en na het succes van de To All the Boys-reeks heeft Amazon besloten The Summer I Turned Pretty op te pikken.

De reeks bestaat uit drie boeken: The Summer I Turned Pretty, It's Not Summer Without You en We'll Always Have Summer, waarvan het eerste boek alweer stamt uit 2009. In deze serie draait het om Isabel 'Belly' Conklin. De tiener brengt elke zomer door op het stand. Vanaf het moment dat ze voor het eerst wordt opgemerkt door twee broers is geen een zomer meer hetzelfde. Beloften worden gedaan en harten gebroken...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix deelt laatste trailer To All The Boys: Always and Forever

In tegenstelling tot Netflix kiest Amazon Prime ervoor geen film, maar een achtdelige serie te maken. Auteur Jenny Han is razend enthousiast over het project. "Ik ben zo blij dat ik het verhaal van Belly kan vertellen in 2021. Voor fans van de boeken: het is het wachten waard. Voor alle nieuwkomers hoop ik dat ze verliefd zullen worden op de personages die mij zo ontzettend nauw aan het hart liggen", vertelde ze in een interview met Variety.

In To All the Boys: Always and Forever zien we hoe Lara Jean Covey  zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriend Peter. Bekijk de trailer hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Snelle deelt eerste trailer van zijn Netflix-docu

To All the Boys: Always and Forever is vanaf 12 februari te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!