Eva Longoria in 'Desperate Housewives', Neil Patrick Harris in 'How I Met Your Mother' en America Ferrera in 'Ugly Betty' Beeld © ABC/CBS

Disney+ introduceert nieuwe categorie Star met déze topseries

23 februari 2021 13:44

Er is een nieuw tijdperk aangebroken voor Disney+. Op de streamingservice kun je natuurlijk alle Disney-originals kijken en het platform heeft daarnaast ook National Geographic, Marvel en Pixar tussen het aanbod staan. De nieuwste uitbreiding is Star, waar een hele hoop klassiekers op staan die niet bedoeld zijn voor kinderen en dat vandaag is gelanceerd.

Met deze nieuwe categorie doet Disney+ een gooi naar het worden van het grootste streamingplatform. Hierop verschijnen namelijk honderden titels die niet op kinderen gericht zijn - en dat zijn niet de minste. Een kleine greep uit het nieuwe aanbod: Desperate Housewives, Scrubs, Modern Family, How I Met Your Mother, Grey's Anatomy, alle Die Hard-films, Deadpool, Maze Runner, The Walking Dead, Ugly Betty en 24. Het enige nadeel is dat de abonnementsprijs door de komst van Star van 6,99 euro per maand naar 8,99 euro per maand is gegaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk: Mulan gratis te streamen op Disney+

Daar blijft het niet bij. Deze oude series en films zijn slechts een klein onderdeel van alles wat er nu te zien is op Star. Het is namelijk een soort zusterbedrijf van Disney+, waar kijkers in de VS allang kennis mee hebben gemaakt, maar dan onder de noemer Hulu. Hier verschenen de series Love, Victor, Big Sky en Solar Opposites bijvoorbeeld al op, die nu voor het eerst ook in Nederland beschikbaar zijn. Daarnaast komen de Kardashians binnenkort ook met nieuwe content op het platform

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Stone is Cruella in eerste trailer van Disney-remake

Eén van de grote hits die Disney+ de afgelopen tijd heeft afgeleverd is WandaVision. Je ziet alles over de serie in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!