Beeld © Videoland

Hoe gaat het met de vorige Temptation Island USA-koppels?

7 maart 2021 20:09

Een gloednieuw seizoen van 'Temptation Island USA' is deze week van start gegaan op Videoland. Opnieuw gaan vier Amerikaanse koppels de ultieme relatietest aan, maar hoe gaat het eigenlijk met de stelletjes van het afgelopen seizoen?

Met de start van deze nieuwe reeks is het hoog tijd om eens terug te blikken op de vorige stelletjes van Temptation Island USA. Toen ze op het vliegtuig naar het Hawaïaanse eiland Maui stapten, liet menig kandidaat zijn of haar fatsoen achter op het vasteland. Hoeveel kan hun relatie werkelijk verdragen? Het antwoord blijkt simpel: niet genoeg om het avontuur te overleven. 

David en Kate

David en Kate: een koppel dat je niet snel vergeet. Ze waren drie jaar samen ten tijde van de opnames, maar hun relatie zag er op beeld al zo giftig uit dat je als kijker niets liever wilde dan dat deze twee hun eigen weg op zouden gaan. Dat deed David ook. Hij verbrak de regels die hij met Kate had opgesteld en ging er na een avontuurtje met Toneata vandoor. 

Ook die relatie hield geen stand. David en Kate probeerden het daarna nog eens, maar deze keer was de koek écht op. Kate is momenteel gelukkig met spa-eigenaar Anand Sukhadia. David heeft ondertussen zijn social media-accounts afgeschermd en leidt een redelijk anoniem bestaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de koppels van het nieuwe seizoen Temptation Island USA

Rick en Ashley

Rick en Ashley waren vlak voor de opnames helemaal klaar met hun knipperlichtrelatie. Vier jaar lang ging het lampje aan en uit. Omdat Rick niet altijd even trouw bleef aan Ashley had ze zo haar  twijfels over hun deelname. Daarom kwam het nogal als verrassing dat juist zíj op de allereerste avond met single KB de koffer indook. Rick greep het programma aan om zijn connectie met Medina verder te onderzoeken. 

Op een gegeven moment was genoeg echt genoeg: Rick en Ashley trokken de stekker uit hun relatie nadat ze besloten om Temptation Island samen te verlaten. Voor zover bekend zijn ze allebei single. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Morgan uit Temptation Island USA onthult: 'Evan is een oplichter'

Gavin en Esonica

Gavin en Esonica. Ondanks dat ze destijds nog maar 1,5 jaar samen waren, wilden fans van het programma niets liever dan dat dit koppel het liefdesexperiment zou overleven. Aan het einde van de show zeiden ze toch vaarwel tegen elkaar en liet Esonica haar Gavin met een gebroken hart achter.

Esonica vertrok met haar nieuwe schatje Kareem, maar helaas voor haar hield deze vakantieliefde geen stand. Voor zover bekend hebben de twee ex-geliefden het niet meer geprobeerd met elkaar en zijn ze nog steeds single. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashley van Temptation Island USA haalt uit naar haters

Casey en Ashley

Casey en Ashley waren één van de meest spraakmakende koppels die meededen. Het duo was 1,5 jaar samen, maar hun relatie verliep erg moeizaam. Zij eiste loyaliteit van feestbeest Casey nadat haar vertrouwen in het verleden door andere mannen was beschaamd. 

Al snel was het niet langer Casey met wie Ashley een toekomst voor zich zag, maar single Ben. Casey deed nog een poging om hun relatie te redden tijdens het kampvuur. Hij ging op één knie voor Ashley om haar ten huwelijk te vragen, maar had overduidelijk oogkleppen op. Ashley wilde Ben.

Tijdens haar relatie met Ben dook ze echter schijnbaar toch nog even op Casey en tja, dat betekende het einde van het nieuwbakken koppel. Een update over hun relatiestatus is er niet. Ashley lijkt het druk te hebben met haar leven in Los Angeles en Casey spendeert zoveel tijd in de sportschool (↓) dat er geen ruimte lijkt voor een nieuwe vrouw in zijn leven. Maar wat niet is, kan nog komen.

De laatste drie seizoenen van Temptation Island USA bekijk je nu op Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!