Temptation Island USA Beeld © Videoland/USA Network

Eerste relatie Temptation Island USA nu al gesneuveld?

11 maart 2021 14:44

Het seizoen is amper drie afleveringen bezig, maar het gaat al helemaal mis bij 'Temptation Island USA'. De connectie tussen Kendal en Alexcys is niet meer te ontkennen en daarom besluiten ze ook maar meteen alle regels te breken. Alhoewel, telt het als vreemdgaan als je géén regels hebt gekregen van je partner?

Let op: spoilers!

"Ik wil dat het zo doorgaat en zich ontwikkelt"

De koppels van de Amerikaanse Temptation Island weten waar ze aan zijn begonnen, maar dat de vonken zo snel over zouden vliegen hadden ze niet verwacht. Omdat Kendal van zijn vriendin Erica - met wie hij als 2,5 jaar samen is - geen regels heeft gekregen, besluit hij het er flink van te nemen. Tijdens zijn date met Alexcys laat hij het achterste van zijn tong zien: "Erica zit in haar wereld en ik in de mijne. Ik wil erin duiken. Ik wil niet het gevoel hebben dat ik iets niet mag, ik ben hier gekomen zonder regels. Ik ga volop genieten." En genieten, dat doet hij zeker... 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het met de vorige Temptation Island USA-koppels?

Na de tweede date is de seksuele spanning tussen Kendal en Alexcys voor iedereen in de villa voelbaar. "Ik denk dat we klaar zijn voor de volgende stap. Hij geeft me gewoon een fijn gevoel. (…) Het begint steeds meer op een sprookje te lijken", vertelt Alexcys in de camera, vlak voordat ze besluit Kendal te volgen naar zijn slaapkamer.

Hoewel we alleen zien hoe de twee elkaar een kus geven, laat Kendal weten het helemaal niet erg te vinden als ze de nacht samen zouden doorbrengen. "Ik had niet gedacht dat het zo snel zou gaan", aldus de kersverse realityster. "De tweede date was een stuk intenser dan de eerste. Ik wil dat het zo doorgaat en zich ontwikkelt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kevin en Eva van Temptation: 'Er is wel heel veel geknipt en geplakt'

Of er meer gebeurd is dan alleen zoenen, dát weten we pas na de volgende aflevering. Het nieuwe seizoen van Temptation Island USA is te volgen bij Videoland. Meer sleaze & dirt over de kandidaten en de vrijgezellen van dat seizoen vind je Love Therapy. Bekijk de aflevering met Sonny hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!