Elisabeth Moss in 'The Handmaid's Tale' Beeld © Hulu

Op déze datum is The Handmaid's Tale te zien bij Videoland

16 maart 2021 12:31

Blessed be the fruit. Videoland heeft zojuist de releasedatum van 'The Handmaid's Tale' aangekondigd. Pak je agenda er maar bij, want vanaf vrijdag 30 april zie je het vierde seizoen van de bekroonde serie bij Videoland. En extra goed nieuws: op die dag zijn er meteen twee afleveringen te zien. Daarna volgt er iedere week een nieuwe.

De dystopische dramaserie speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op de klassieke roman van Margaret Atwood. De serie vertelt over het leven in Gilead, een totalitaire samenleving in wat ooit deel uitmaakte van de Verenigde Staten.

In het aankomende seizoen slaat hoofdrolspeelster June (Elisabeth Moss) terug tegen Gilead als een felle rebellenleider. Maar de risico's die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Praise be: vijfde seizoen The Handmaid's Tale in aantocht

Dit vierde seizoen is Elizabeth Moss niet alleen vóór de camera te zien, maar ook erachter. Ze regisseert drie van de in totaal tien afleveringen. Daarnaast nemen onder anderen Joseph Fiennes (Fred Waterford), Yvonne Strahovski (Serena Joy), Samira Wiley (Moira Strand), Alexis Bledel (Emily Malek), Ann Dowd (Aunt Lydia) en Max Minghella (Nick Blaine) de kijker weer mee in een sinistere wereld die onwerkelijk, maar tegelijkertijd ook angstig realistisch is.

De eerste drie seizoenen van The Handmaid's Tale zijn te bingen bij Videoland. Praise be!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!