Bridgerton Beeld © Netflix/Liam Daniel

Opnames van tweede seizoen Bridgerton van start gegaan

18 maart 2021 11:16

Goed nieuws voor iedereen die 'Bridgerton' er binnen een paar dagen doorheen gebinged heeft: de opnames van het tweede seizoen zijn begonnen. Dat kondigt Luke Newton (24), in de Netflix-serie te zien als Collin Bridgerton, aan op Instagram.

"The boys are back in town"

'The boys are back in town', schrijft de acteur bij een aantal oude behind the scenes-foto's. En dat kan maar één ding betekenen: de Bridgerton-broertjes gaan de ton weer onveilig maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicola Coughlan ontdekte op bijzondere wijze waarheid Whistledown

Waar het eerste seizoen van de Netflix-hit draaide om Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en haar romance (lees: steamy seksscènes) met hertog Simon (Regé-Jean Page), gaat het tweede seizoen dieper in op een ander lid van de Bridgerton-clan. Nu is het tijd voor haar broer Anthony (Jonathan Bailey) om de ware liefde te vinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wegzwijmelen: Regé-Jean uit Bridgerton leest slaapverhaaltje voor

Netflix heeft al aangekondigd wie zijn love interest gaat spelen: niemand minder dan de 25-jarige actrice Simone Ashley. Zij was eerder al te zien in Sex Education. Met de keuze voor Simone zet Bridgerton het streven naar een diverse cast voort. In de boeken is haar personage Kate Sheffield wit, maar in de serie krijgt de Londense de naam Kate Sharma, een verwijzing naar de Indiase achtergrond van de actrice.

Sex Education

Het eerste seizoen van Bridgerton was een doorslaand succes voor Netflix en maakte van de cast meteen grote sterren. Regé-Jean Page was daardoor zelfs te zien in het prestigieuze Saturday Night Live, zo zie je in onderstaande video.

Bridgerton-ster Regé-Jean Page is bang voor roddelpers

02:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!