Temptation Island USA Beeld © Temptation Island USA/Videoland

Het gaat van kwaad tot erger in vierde aflevering Temptation Island USA

18 maart 2021 17:18

Dat er een hoop kan gebeuren in slechts een paar dagen weten de deelnemers van 'Temptation Island USA' als geen ander. Vooral de meiden zijn al flink op de proef gesteld. Een 'slaapfeestje' moet daarom voor wat afleiding zorgen, maar het zorgt vooral voor onrust binnen de groep...

"Iemand heeft haar ingefluisterd: er zit een slang in het huis. Die spelletjes kan ik ook spelen"

Let op: dit artikel bevat spoilers.

In de meidenvilla gaan al een tijdje verhalen rond over single Blake. Volgens sommigen in het huis zou hij niet de beste bedoelingen hebben. Vanwege de geruchten besluit Chelsea dan ook niet Blake, maar Tom mee op date te vragen. "Ik wist dat ik me bij hem op mijn gemak zou voelen omdat hij oprecht is", vertelt ze hierover. Iemand die dat volgens haar niet is, is Blake. Chelsea, die zich eerder tot hem aangetrokken voelde, besluit hem dan ook te confronteren met zijn gedrag. Maar Blake verrast haar door aan te kondigen dat hij gevoelens voor haar heeft. Chelsea laat zich niet van haar stuk brengen: "Ik wil je geloven, maar vind het erg moeilijk."

Volgens Dr. Blake wordt zijn 'love interest' echter gemanipuleerd, en dat kan hij echt niet aanzien. "Iemand heeft haar ingefluisterd: er zit een slang in het huis. Die spelletjes kan ik ook spelen", vertelt hij tijdens zijn biecht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste relatie Temptation Island USA nu al gesneuveld?

Inmiddels is ook de rest het gesprek niet ontgaan en al snel beginnen meerdere mensen zich ermee te bemoeien, zoals Shaquille. "Ik probeer aardig en beleefd te zijn, maar als je aan mijn vrienden komt dan is het is tijd voor ruige Shaq", zo opent hij het vuur. 

Als ook de andere meiden zich in de discussie mengen, barst de bom écht. "Ik probeer je respectvol te behandelen, je hebt een vriend", schreeuwt Blake het uit. "Jij heb je ware gezicht getoond, dus geen geintjes", valt Chelsea hem in de rede. "We hebben net een gesprek gehad en ik heb verteld hoe ik me voelde en dit is niet eerlijk. (…) Ik zei dat ik dingen van mensen had gehoord - want mensen praten - en daarna ben ik op jou gaan letten en kwam ik erachter waar je mee bezig bent: je bent nep."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gebrek aan respect in Temptation Island USA zorgt voor heibel

Of Chelsea voorgoed klaar is met Blake? Dat zien we volgende keer weer bij Videoland in een nieuwe aflevering van Temptation Island USA. Meer drama? Kijk dan hieronder naar een aflevering van Love Therapy met Jaydi.

Love Therapy: Jaydi neemt het op voor haar ex Sonny

12:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!