Monica Geuze Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Verhuizing voelt als nieuwe start voor Monica Geuze: 'Zó blij'

30 maart 2021 17:52

Monica Geuze (26) had deze week groot nieuws voor haar volgers: de influencer en haar vriend Robbert Kroese (30) hebben samen een huis gekocht! "Het is echt een nieuwe start en ik ben zó blij. Ik kan mijn geluk echt niet op", vertelt ze enthousiast in haar nieuwste video.

"We willen er zo snel mogelijk intrekken"

Monica was al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning voor haar en Rob, met wie ze onlangs één jaar liefde vierde. In haar vlogs gaf ze dan ook geregeld updates van de huizenjacht. Zo ook in haar meest recente video, waarin ze aankondigt volgende week 'groot nieuws' te hebben. Omdat Monica bijna uit elkaar knapt van geluk, besluit ze in de laatste minuten het nieuws tóch alvast te delen met haar abonnees: 'Ik kan me gewoon niet inhouden (...) We hebben een huis gekocht!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze koopt huis met Robbert én deelt nu eerste foto's

Eerder dit jaar zei Monica nog de huizenjacht als tijdsverspilling te zien. "Het is niet makkelijk en dat wisten we en dat is niet erg, alleen ben je op een gegeven moment ook een beetje bezichtigingsmoe", stelde ze toen. Ook de aankoop van dit huis was volgens de YouTube-ster nogal slopend omdat er nog best wat 'complicaties' waren. "De afgelopen weken hebben we alles geregeld met de notaris en de bank, en nu is het allemaal gelukt", licht ze toe.

Inmiddels heeft Monica dan ook de sleutels van haar kersverse paleisje. Waar haar nieuwe woning zich bevindt, dat heeft ze nog niet gedeeld. In haar veelbekeken vlogs liet Monica regelmatig weten terug te willen naar Amsterdam. Daar woonde ze een tijdje voordat ze naar Vinkeveen verhuisde, waar ze samen met haar ex Lars Veldwijk dochtertje Zara-Lizzy kreeg. Voordat het zover is moet er eerst nog flink verbouwd worden. "We zijn daar zeker nog even mee bezig, maar we willen er zo snel mogelijk intrekken", aldus de jonge moeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze viert één jaar liefde met vriend Robbert

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!