Beeld © Netflix

Nieuwe afleveringen van La Casa De Papel vanaf september te zien

24 mei 2021 18:40

De afleveringen van het laatste seizoen van de Netflixserie 'La Casa De Papel' worden in twee delen gelanceerd. De eerste vijf afleveringen van de hitserie over de bekendste overval uit de geschiedenis zijn vanaf 3 september te zien op Netflix, de laatste vijf afleveringen vanaf 3 december.

"In deel twee focussen we ons meer op de emoties van de personages"

De dubbele lancering is volgens schrijver Álex Pina gekozen om de verwachtingen bij te stellen. "We schreven seizoen vijf middenin een pandemie en vonden dat we de verwachtingen van de tien nieuwe afleveringen wat moesten bijstellen. We hebben alle mogelijke middelen ingezet om in de eerste helft van deel vijf de sensatie van een seizoensfinale te geven waarin de bende zich verslagen voelt. In deel twee focussen we ons meer op de emoties van de personages. Het is een sentimentele reis die ons rechtstreeks verbindt met hun vertrek."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Adiós: Netflix deelt állerlaatste beeld van La Casa de Papel

La Casa de Papel, dat in 2017 debuteerde op de Spaanse zender Antena 3 en vervolgens door de streamingdienst werd bewerkt, is de populairste niet-Engelstalige serie van Netflix. Het vierde seizoen was in de eerste vier weken na verschijnen in april al door meer dan 65 miljoen huishoudens bekeken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!