La casa de papel Beeld © Netflix

Bella ciao: Netflix onthult eerste beelden slotstuk La casa de papel

03 juni 2021 16:48

De overval gaat door, een oorlog nadert en de leider van de bende is de controle helemaal kwijt. Het einde van de Spaanse Netflix Original 'La casa de papel', gemaakt door Álex Pina, komt steeds dichterbij. Vandaag onthult Netflix de eerste beelden van het laatste seizoen van de hitshow.

De eerste beelden van het laatste seizoen laten de chaos binnen én buiten de Spaanse bank zien. El Profesor (Álvaro Morte) is verrast nadat Sierra (Najwa Nimri) zijn schuilplaats heeft gevonden, en Lisboa (Itziar Ituño) bevindt zich nu veilig in de bank. De oorlog begint. We zien hoe de bende zich van haar sterkste kant moet laten zien om te overleven. Niet alleen het aantal wapens groeit, maar ook de angst en de wanhoop omdat ze voor het eerst zonder plan zitten...

La casa de papel
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe afleveringen van La Casa De Papel vanaf september te zien

La casa de papel
La Casa de Papel
La casa de papel
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adiós: Netflix deelt állerlaatste beeld van La Casa de Papel

In het vijfde deel van La casa de papel zit de bende al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Profesor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix onthult wanneer laatste seizoen Atypical uitkomt

Het eerste deel van seizoen vijf van La casa de papel is vanaf 3 september te zien bij Netflix. Het tweede, en tevens laatste, deel is vanaf 3 december te bingen bij de streamingdienst.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!