Beeld © Netflix

Geen idee wat te kijken? Dit zijn de 10 populairste Netflix-titels van nu

23 juli 2021 16:30

Vervelen komt de komende dagen niet in jouw woordenboek voor. Wie zich dit weekend op de bank wil verstoppen met een film of serie maar dankzij het groeiende Netflix-aanbod door de bomen het bos niet meer ziet, kan met dit artikel z'n hart ophalen. Dit zijn de populairste titels op Netflix van dit moment, volgens de website 'Netflix-Nederland'.

1. Virgin River

Netflix-kijkend Nederland is in de ban van de nieuwe afleveringen van Virgin River. Het is nog maar de vraag hoe het verder moet met Jack en Mel in dit seizoen. En of hun relatie überhaupt nog te redden is als zij kenbaar maakt dat ze klaar is voor de volgende stap. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefdesverhaal Jack en Mel gaat verder in trailer Virgin River

2. Never Have I Ever

Het tweede seizoen van coming of age-komedie Never Have I Ever gaat momenteel hard op Netflix. In het tweede seizoen van Never Have I Ever heeft de Indiaas-Amerikaanse tiener Devi maar één doel: een vriendje krijgen voor ze aan het einde van het schooljaar haar diploma behaalt. Tel daar de dagelijkse druk van de typische tienerproblemen op school en thuis bij op, en je hebt de perfecte ingrediënten voor een succesvol tweede seizoen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe trailer Never Have I Ever belooft dramatisch seizoen

3. Suits

Krijg je geen genoeg van Harvey Specter, Louis Litt en Donna Paulsen? Dan ben je vast heel blij met het negende seizoen van Suits. Vergeet bingewatchen: dit zijn de allerlaatste afleveringen, zonde om die allemaal op één dag er doorheen te jassen. We verklappen trouwens alvast één ding: er keren bekende gezichten terug in de serie, waardoor een spetterende finale gegarandeerd is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle gesteund door Suits-collega: 'Ze is vriendelijk'

4. Atypical

Als Sam Gardner, een tiener met een autismestoornis, graag een vriendin wil, verandert er veel voor zijn hele familie. Het vierde en daarbij laatste seizoen van de hartverwarmende serie Atypical staat op Netflix en wordt momenteel goed bekeken door de Nederlanders. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix dropt trailer van vierde en laatste seizoen Atypical

5. Rick and Morty

De lichtgestoorde professor Rick wil niks liever dan avonturen beleven met zijn kleinzoon Morty. Inmiddels is het vijfde seizoen van Rick and Morty verschenen op de streamingdienst en kun je genieten van de eerste vijf afleveringen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix kondigt extra afleveringen van Love Is Blind aan

6. Vikings

Het slotstuk van het zesde seizoen van Vikings is een hit op Netflix. Het zijn meteen de laatste tien afleveringen die ooit worden gemaakt, want hier stoppen de avonturen van vikingheld Ragnar Lothbrok. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Seizoen 2 Spaanstalige Netflix-hit Sky Rojo nu te zien

7. Sex/Life

Eén van de populairste shows van het moment is Sex/Life. De veelbesproken Netflix-serie vertelt het verhaal van de liefdesdriehoek tussen een vrouw (Billie), haar betrouwbare man (Cooper) en haar ex-vriend (Brad). Volgens de streamingdienst werpt de serie een 'provocerende nieuwe kijk op de vrouwelijke identiteit en verlangen'. Billie is nu dan misschien een keurige huismoeder in een buitenwijk, ze heeft niet altijd zo geleefd. Schrik overigens niet van de scène bij minuut 19 in aflevering drie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk antwoord: kreeg Adam in Sex/Life 'hulp' van prothese?

8. Pokémon Reizen: De Serie

In de top tien is er ook ruimte voor anime. Pokémon Reizen: De Serie heeft namelijk een prominente plek in de lijst. De jonge trainer Ash en zijn vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van professor Cerise. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zesde seizoen How to Get Away with Murder eindelijk op Netflix

9. How To Get Away With Murder

Het einde van een tijdperk breekt aan met de allerlaatste afleveringen van How To Get Away With Murder. De studenten die werken voor de briljante strafrechtenadvocaat Annalise Keating maken zich op voor hun laatste klus. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zesde seizoen How to Get Away with Murder eindelijk op Netflix

10. La Cocinera de Castamar 

Fan van Bridgerton? Dan wil je La Cocinera de Castamar vast ook een kans geven. Het verhaal van hertog Diego, een weduwnaar, speelt zich af in 1720 in Madrid. Diego probeert zijn adellijke leven net weer langzaam op te pakken als zijn oog valt op een kok: Clara Belmonte.

Ook een aanrader voor eenieder die 'm nog niet gezien heeft: de serie The Serpent. In de video hieronder hoor je er meer over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!