Tony Junior in De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Tony Junior maakt opnieuw verrassende keuze in De Bachelor

12 augustus 2021 14:26

Een romantische picknick op het strand zorgde in de vorige aflevering van 'De Bachelor' voor een vonk tussen Tony Junior (31) en Oriana (28). Hij nam afscheid van Sara (30), omdat hij voelde dat zij niet de juiste vrouw voor hem was. Ook in de negende aflevering staat de dj weer voor een lastige beslissing tijdens de rozenceremonie.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de negende aflevering van De Bachelor.

"Ik begin me wel een beetje af te vragen: waarom niet ik? Waarom zit ik hier nog?"

Voordat het moment daar is, krijgen alle dames nog één kans om op date te gaan met Tony. Hiervoor moeten ze wel zijn aandacht weten te trekken, en dat gaat de een iets beter af dan de ander... Zo heeft Joy besloten een nummer voor hem te schrijven, gaat Julia rappen, toont Sarai haar ware ik en schrijft Diva een persoonlijke brief.

"Ik ben hier voor Tony, omdat ik bepaalde gelijkenissen zie", vertelt die laatste voor de camera. "Ik denk dat we elkaar goed aan kunnen vullen in het leven en dat we dezelfde kijk op het leven hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Limburgse India vreesde voor ondertiteling in De Bachelor

Hoewel de dj gecharmeerd is van haar bericht, is het uiteindelijk wéér Julia die er met de prijs vandoor gaat. Hoewel Tony niet helemaal snapt wat ze met haar mislukte rap wilde proberen, moet hij er wel om lachen - al had hij liever een iets kwetsbaardere kant van haar gezien. Hij vertelt: "Ik had liever gezien dat ze zich open zou stellen. En dan zegt ze ook nog: 'Ik gun het ook iemand anders wel.' Waar ben je hiervoor? Wat moet ik hiermee? Ik vind het eigenlijk bijna vervelend."

Juul zelf vindt het allesbehalve ‘vervelend’ dat Tony haar gekozen heeft, al is ze wel verbaasd - net als Diva. "Als hij graag meer wil onderzoeken met Julia dan is dat zijn goed recht. Maar ik begin me wel een beetje af te vragen: waarom niet ik? Waarom zit ik hier nog?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana uit De Bachelor: 'Zeker geen voorsprong dat ik Tony al kende'

Een vraag die ook Tony zichzelf stelt, zo blijkt. Diva en Jolijn blijven namelijk als laatsten over tijdens de rozenceremonie. Met Jolijn is de dj al meerdere keren op date geweest, maar toch blijft hij het 'vuurwerk' missen. Met Diva weet hij dat het goed zit, maar haar heeft 'ie veel minder kansen gegeven om te ontdekken of ze écht bij elkaar passen. Het leeftijdsverschil geeft uiteindelijk de doorslag, en Tony besluit afscheid te nemen van de vrolijke Diva - die zich niet zomaar uit het veld laat slaan. "Gelukkig word ik elk jaar ouder", grapt ze terwijl ze hem vaarwel zegt.

Even later komen alsnog de tranen. "Het is jammer dat Tony het niet ziet", vertelt ze. "Ik ben al blij dat ik zo ver ben gekomen. Het zijn tranen van blijdschap denk ik. En een beetje van verdriet, want ik ga iedereen gewoon heel erg missen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva uit De Bachelor vond het lastig zich te uiten naar 'ongemakkelijke' Tony

Diva sprak eerder over haar avontuur in Vrijgezellig en vertelde onder andere hoe 'heftig' ze het vindt zichzelf op het scherm terug te zien. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!