Dokter Roman Beeld © RTL

Bingen maar: GTST-spinoff Dokter Roman nu te zien op Videoland

19 augustus 2021 13:41

We keken er al enorm naar uit en nu is 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-spinoff 'Dokter Roman' eindelijk te zien! Op Videoland zijn alle acht de afleveringen van de miniserie vanaf vandaag te bekijken.

"Het is een enorme eer voor mij"

Het verhaal draait om het spannende kat- en muisspel tussen de charismatische huisarts Roman van Loon, zijn ex én de recherche. De dokter lijkt namelijk een duistere, manipulatieve kant in zich te hebben. 'Wie is hij echt? Wat is er waar van de stalking-aanklachten tegen hem? Of is hij zelf het slachtoffer?' zo maakte RTL ons vorige week nog lekker.

Acteur Kiefer Zwart, die Roman speelt, is dolenthousiast dat de serie eindelijk van start gaat: 'Het is een enorme eer voor mij dat ik naast mijn nieuwe karakter in Goede Tijden, Slechte Tijden, hiermee ook nog de hoofdrol mag spelen in deze spannende miniserie. Het was een uitdaging om nog meer lagen van Roman te laten zien, waardoor de kijker het karakter nóg beter kan leren kennen.'

Hij vervolgt: 'Dat maakt de miniserie extra interessant, want wie Dokter Roman heeft gezien, weet meer van hem dan tot nu toe in GTST te zien is geweest. Wat GTST weer spannender zal maken, want daarin blijft Roman natuurlijk ook nog te zien!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST komt met miniserie over knappe dokter Roman

Het reguliere seizoen van GTST is vanaf 30 augustus elke maandag tot en met donderdag weer te zien bij RTL4 om 20.00 uur. Uiteraard is de serie, net zoals de spinoff Dokter Roman vanaf vandaag, ook te zien op Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spannende GTST-spinoff Dokter Roman volgende week te streamen

Kiefer Zwart: 'Je gaat een andere kant van Roman zien'

01:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!