Beeld © Tom Cornelissen

Deze dames veroveren mannenharten in nieuw seizoen Temptation

19 augustus 2021 13:58

Een gloednieuw seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' gaat bijna van start: we moeten nog precies een week wachten tot donderdag 26 augustus. De stellen en vrijgezelle mannen hebben we al ontmoet. Maar bij dezen stellen we ook graag de single ladies aan je voor.

Jamila (30)

De prachtige Jamila is al zeven jaar vrijgezel. Ze is een relatietype, maar haar hart is helaas ook vaak gebroken. Ze is op zoek naar ‘the real deal’ en klaar voor huisje, boompje, beestje. De trouwe en avontuurlijke 30-jarige is goed in het bieden van emotionele steun en helpt mensen graag bij het oplossen van hun problemen. Ze hoopt de mannen uit de koppels dan ook veel mentale support te kunnen bieden.

Uit: Nederland

Michelle (31)

Michelle is drie jaar vrijgezel en staat ervoor open om iets moois en serieus met iemand op te bouwen. Deze pittige en avontuurlijke dame valt op zelfverzekerde types met doorzettingsvermogen. Als ze een goede klik heeft met iemand en de chemie er is, kan ze snel verliefd worden en gaat ze er ook helemaal voor.

Uit: Nederland

Noëlle (26)

De gevoelige en sociale Noëlle van 26 heeft al redelijk wat ervaring op het gebied van de liefde en relaties. Ze valt op zorgzame en trouwe mannen en staat open voor een nieuwe liefde, die ze tijdens Temptation Island: Love or Leave hoopt te vinden. Ze weet hoe lastig het is om in een lange relatie te zitten en je daarin af te vragen of diegene het voor je is. Op basis van haar eigen ervaringen hoopt ze een luisterend oor te zijn en de mannen advies te geven over hun relaties.

Uit: Nederland

Presley (26)

De avontuurlijke en sportieve Presley bouwt snel een band op met iemand. De 26-jarige kan snel verliefd worden en staat ervoor open een diepere connectie met iemand aan te gaan. Ze is op zoek naar een verzorgde, sportieve man met diepgang. Presley praat makkelijk over haar gevoelens en hoopt de mannen te kunnen helpen bij hun vraag of ze daadwerkelijk met de ware zijn.

Uit: Nederland

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Deze mannen gaan dames in nieuw seizoen Temptation Island verleiden

Kim (22)

De knappe 22-jarige Kim is altijd vrolijk en neemt mensen in haar omgeving snel mee in haar enthousiasme. Ze is sociaal en avontuurlijk en neemt geen blad voor de mond. Ze valt op iemand die verzorgd en actief is en doorzettingsvermogen heeft. Ze is er klaar voor om met iemand een diepere connectie aan te gaan en hoopt dit tijdens Temptation Island: Love or Leave ook daadwerkelijk te doen.

Uit: Nederland

Joyce (23)

Joyce is rechtdoorzee, zelfstandig en spontaan. De 23-jarige is nu een jaar single en staat open voor een nieuwe liefde. Ze valt op verzorgde, lange mannen die spontaan en ambitieus zijn. Arrogantie is voor haar een afknapper, net als een lelijk gebit. Ze hoopt tijdens het avontuur haar nieuwe liefde te vinden. En zodra ze die gevonden heeft, gaat ze daar voor de volle honderd procent voor.

Uit: Nederland

Laure (24)

De 24-jarige Laure werkt als contentmanager en health coach en is een zelfstandige positieve vrouw die geen blad voor haar mond neemt. Ze heeft al enkele relaties met voornamelijk 'badboys' achter de rug, maar is op zoek naar een langdurige relatie met de ware. Zuiderse, zelfstandige types die net als zij niet op hun mondje gevallen zijn, daar valt Laure op.

Uit: België

Jolien (28)

Jolien werkt als chef en is eigenaar van een restaurant. Daarnaast houdt de 28-jarige van paardrijden en is ze vaak te vinden in de sportschool. Ze is recht voor haar raap. Bij Jolien is het alles of niets: het klikt of het botst, en ze weet heel goed wat ze wil. Deze avontuurlijke single is op zoek naar een ‘échte vent’, die net zoals haar avontuurlijk ingesteld is.

Uit: België

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Déze koppels gaan de ultieme relatietest aan in Temptation Island

Shallie (28)

Shallie is laborant en social media strategist, maar vooral een echte levensgenieter met Italiaanse roots. De 28-jarige weet hoe het voelt om ‘vast’ te zitten in een relatie en is de perfecte kandidaat om in Temptation Island: Love or Leave de mannen uit de koppels tot inzicht te doen komen. Ze valt zelf op ambitieuze, zelfverzekerde mannen met een tikkeltje 'badboy'-looks, maar vergis je niet – deze zuiderse schone wil graag opnieuw willen settelen.

Uit: België

Laura (29)

Deze positief ingestelde tandartsassistente van 29 is altijd goedgezind en houdt van sporten en motorcross. Laura wordt niet snel verliefd, maar stelt haar hart op Temptation Island: Love or Leave wel degelijk open voor een nieuwe relatie.

Uit: België

Joyce (28)

Joyce is een optimist, empathisch en eerlijk. Ze is werkzaam als kinesitherapeut en dansen is haar grote passie. De 28-jarige is al een tijdje single en vindt het moeilijk om de ware tegen te komen. Elkaar vrijheid gunnen in een relatie is voor haar heel belangrijk. Deze zorgzame single is op zoek naar een oprechte, respectvolle jongen.

Uit: België

Chelsy (27)

Chelsy is een avontuurlijke, sociale single met een passie voor fitness, crossfit, lopen en zwemmen. Chelsy had al enkele relaties achter de rug, maar merkte bij haar laatste relatie dat de tegenpartij toch te verschillend was. Deze avontuurlijke 27-jarige vrijgezel is nu op zoek naar een relatie waar 100% toekomst in zit. Chelsy valt op grote jongens met donkere ogen, een baardje en tattoos.

Uit: België

Benieuwd naar de koppels? Die zie je hier. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!