Lesley Ex on the Beach Beeld © MTV/Ex on the Beach

Lesley verdient duizenden euro’s met OnlyFans: 'Help jongens'

19 augustus 2021 20:33

Kijkers van 'Ex on the Beach: Double Dutch' kregen even rode oortjes toen Imke, Lesley, Dusty en Keanu met zijn vieren seks hadden. Voor Lesley, die wat betreft seks geen blad voor haar mond neemt, was het echter niets nieuws. De realisyter vindt het dan ook de normaalste zaak van de wereld dat ze een OnlyFans-account heeft, waar ze overigens een aardig zakcentje mee verdient.

"Er zijn best wel wat mannen die geen aandacht krijgen van vrouwen en geen seks kunnen krijgen"

OnlyFans mag misschien dan niet zo onschuldig zijn als TikTok of Instagram, volgens Lesley heeft haar familie er totaal geen problemen mee. Dat vertelt ze in een nieuwe aflevering van Next Level van MTV. "Ik heb het er met mijn vader over gehad en die heeft gezegd: 'Zolang je geen porno gaat maken, vind ik het goed'. Als ik echt seksuele handelingen zou doen, daar zou ‘ie niet blij mee zijn. Maar dat zou ik nooit doen", legt ze uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olivia en Dennis uit EOTB gaan confrontatie aan in Eating with my Ex

Ze vervolgt: "Ik vind het wel leuk om - hoe leg je dat uit? - mannen te helpen. Dat klinkt nu heel stom, maar er zijn best wel wat mannen die geen aandacht krijgen van vrouwen en geen seks kunnen krijgen. Op die manier help je hen wel, door af en toe een gesprekje te voeren zodat ze het idee hebben dat een foto speciaal voor hen gemaakt is."

Lesley zelf wordt er ook beter van, want per maand wordt er zo’n 5.000 euro naar haar bankrekening overgeschreven. "Dat is heel veel", weet ook de realityster. "Het is eigenlijk niet normaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lesley uit EOTB heeft wond in gezicht na voedselgevecht met Shani

Lesley was eerder te gast in het RTL Boulevard-format Shots Fired, waar ze onder andere vertelde over haar kwartet. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!