Joe Exotic in Tiger King Beeld © Netflix

'Tweede seizoen van Tiger King verschijnt binnenkort op Netflix'

24 augustus 2021 14:14

Goed nieuws voor alle fans van de populaire en spraakmakende Netflix-serie 'Tiger King': er lijkt binnenkort een tweede seizoen van te komen. Dat hebben Amerikaanse kijkers van het streamingplatform ontdekt. Of ook Joe Exotic (58) erin te zien is, is nog de grote vraag: hij werd vorig jaar veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf en zit vast in een cel in Texas.

"De medische zorg in een gevangenis is nog erger dan 'ie in welke menselijke samenleving dan ook voor honden is"

Onlangs heeft Netflix bij het eerste seizoen van Tiger King een opvallend tekstje geplaatst: 'Tiger King 2 coming soon'. Sommige kijkers hebben er een screenshot van gemaakt, zoals hieronder is te zien, maar inmiddels is de aankondiging weer verwijderd. 

Wanneer en of er daadwerkelijk een tweede seizoen van de serie komt, is dus nog niet bevestigd. Of de grote ster van show dan ook weer te zien is, blijft onzeker. Het zou wel kunnen dat ze Joe hebben gesproken door telefonische interviews, zoals hij het afgelopen jaar ook vaker heeft gedaan. De Tiger King zit nog tot minstens 2036 vast wegens dierenmishandeling en twee pogingen om zijn grote aartsvijand, Carole Baskin, te laten ombrengen via een huurmoordenaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tientallen tijgers en leeuwen in beslag genomen bij zakenman uit 'Tiger King'

Joe maakt zich op dit moment overigens ernstig zorgen om zijn gezondheid. Zo liet hij begin deze maand in een interview met The Sun nog weten dat hij misschien uitzaaiingen heeft, maar daarop niet wordt onderzocht. "Ik wacht al sinds oktober op een coloscopie en een endoscopie. De medische zorg in een gevangenis is nog erger dan 'ie in welke menselijke samenleving dan ook voor honden is", aldus Joe. Het hele interview is hier terug te lezen

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joe Exotic bezorgd om gezondheid: 'Heb misschien uitzaaiingen'

Tiger King-Joe Exotic wordt beschuldigd van de wildste verhalen

02:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!