Rifka Lodeizen in Judas Beeld © RTL

Videoland-serie Judas krijgt tweede seizoen

28 september 2021 12:50

Streamingdienst Videoland kent inmiddels al heel wat succesvolle Videoland Originals. We noemen een 'Mocro Maffia', maar ook 'Follow de SOA', 'Nieuwe Buren' en 'De Twaalf van Oldenheim'. De lijst wordt nu uitgebreid met nóg meer binge-waardige titels zoals 'Familiegeheimen', naar de bestseller van Astrid Holleeder. 

"Stuk voor stuk actuele verhalen van eigen bodem, gemaakt door Nederlands toptalent"

Waar Astrid Holleeder in Judas als wereldse en moderne vrouw uiteindelijk alleen en doodsbang in een safehouse belandt, probeert ze zich in deze tweede serie Familiegeheimen juist terug te vechten naar een leven in vrijheid en zonder angst. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot... 

Rifka Lodeizen en Gijs Naber zullen weer te zien zijn als Astrid en Willem Holleeder. Familiegeheimen wordt net zoals Judas geschreven door Thomas van der Ree en geregisseerd door Victor D. Ponten (Mocro Maffia). Een kleine opfrisbeurt nodig? Bekijk dan hieronder de trailer van het eerste seizoen:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka openhartig over band met moeder Astrid Holleeder

Videoland investeert vol in drama. Alleen al in 2022 staan er meer dan 10 films en series op stapel, waarvan de eerste drie dinsdag zijn aangekondigd: SleepersDe Toeslagenaffaire en Familiegeheimen. "Nederlands drama is een van de drijvende krachten achter de snelle groei van Videoland en daarom investeren we de komende jaren vele miljoenen euro’s extra in nieuwe en originele producties", aldus Peter van der Vorst, Directeur Content RTL Nederland. "Stuk voor stuk actuele verhalen van eigen bodem, gemaakt door Nederlands toptalent. Goed nieuws dus voor onze abonnees én voor lokale makers."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde boek Astrid Holleeder is bestseller

Het vervolg op Judas wordt in het najaar van 2022 bij Videoland verwacht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!