Kopen Zonder Kijken Beeld © Maartje Brockbernd

Om deze reden wil je Kopen Zonder Kijken volgen op Instagram

26 oktober 2021 13:55

RTL-reeks 'Kopen Zonder Kijken' is alweer een tijdje op de buis en ook via social media is het populaire programma te volgen. En geloof ons, het is het volgen waard, want het Instagram-account van 'Kopen Zonder Kijken' gaat véél verder dan alleen wat 'saaie' updates. De makers komen namelijk met de meest hilarische inhakers en deinzen er niet voor terug om presentator Martijn Krabbé (53) af en toe voor paal te zetten.

"Je bent over de N-3 gegaan en je ging naar rechts en terug over de brug, bij de gekke rotonde"

Zo deelt het account bijvoorbeeld een hilarisch fragment uit een recente aflevering waarin te zien is hoe een stel, geblinddoekt, naar hun nieuwe huis wordt gelokt. Martijn vraagt zich af of ze weten waar ze zijn, waar hij geen serieus antwoord op verwacht. Maar de kandidaat weet de 'geheime' route precies te benoemen: "We kunnen zo lopend terug naar ons oude huis. Je bent over de N-3 gegaan en je ging naar rechts en terug over de brug, bij de gekke rotonde." 

Martijn weet niet wat hij hoort, een grappig screenshot daarvan is ook te zien bij de onderstaande post. En zo zijn er natuurlijk wel meer grappige inhakers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aanzoek én een huis: stel in Kopen zonder Kijken kan geluk niet op

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koppel krijgt verontrustend nieuws te horen in Kopen zonder Kijken

De makers hebben zelfs een Kopen Zonder Kijken-bingokaart gemaakt, waarmee je elke aflevering te gekke prijzen kunt winnen. Oké, dat laatste misschien niet, maar voor de buis zitten voor een nieuwe aflevering wordt zo wel nóg een stuk leuker.

Kopen Zonder Kijken zie je elke maandagavond bij RTL 4 om 20.30 uur. En pss, je hebt het niet van ons, maar de aflevering van volgende week is alvast vooruit te kijken op Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veeleisend stel staat voor verrassing in Kopen Zonder Kijken

Bob en Roos van Kopen Zonder Kijken hekelen moeilijke kandidaten

02:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!