Beeld © Netflix

Drama, jaloezie en tranen: Netflix deelt nieuwe trailer Selling Sunset

11 november 2021 11:07

Fans van 'Selling Sunset' kunnen hun hart ophalen: Netflix heeft namelijk de trailer van seizoen 4 gedeeld en die ziet er veelbelovend uit. Het lijkt er namelijk sterk op dat het plekje van Christine Quinn (32) bij The Oppenheim Group wordt ingenomen door een andere blondine, wat natuurlijk voor de nodige tranen zorgt.

"Het is zij óf ik"

De blonde Emma Hernan wordt geïntroduceerd als een nieuwe werknemer die een aantal van Christines taken zal overnemen. Emma is er echter niet happig op om met Christine samen te werken. "Het is zij of ik", zo maakt ze in de video duidelijk. Dat belooft wat...

Ook is te zien hoe Jason Oppenheim, co-eigenaar van The Oppenheim Group, Christine apart neemt voor een gesprek. Wat de twee bespreken is niet helemaal duidelijk, maar Jason laat haar weten dat hij hoopt dat ze begrijpt dat het om een professioneel besluit gaat, waarna we zien dat Christine in tranen wegloopt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van Selling Sunset opgelet: er komt een spin-off van de show

Emma is niet het enige nieuwe castlid dat wordt geïntroduceerd. Jason laat zijn werknemers namelijk aan het begin van de video weten dat Davina Potratz het bedrijf voorgoed heeft verlaten en zal worden vervangen door nieuwkomer Vanessa Villela, een Mexicaanse-Amerikaanse soapster. Vanessa lijkt al vrij snel te botsen met Mary Fitzergerald. Kortom: genoeg drama!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van Selling Sunset opgelet: er komt een spin-off van de show

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!