Tim Hofman en Olav Beeld © YouTube/BOOS

Prince Charming-kandidaat wordt aangepakt in BOOS

22 april 2022 12:28

Dat je een dierenvriend bent, betekent niet altijd dat je ook een mensenmens bent. Dat blijkt wel in een nieuwe aflevering van 'BOOS' van Tim Hofman. Hierin zien we dat eigenaren van een dierenwinkelketen, onder wie 'Prince Charming'-kandidaat Olav, hun werknemers niet uitbetalen. En daar zijn die werknemers boos over.

"We zijn alles aan het proberen om er positief uit te komen"

In Prince Charming gingen twaalf mannen de strijd met elkaar aan om het hart van Chris Berendse te veroveren. Een van die mannen was Olav, een echte dierenvriend. Olav heeft samen met twee anderen een dierenwinkelketen met zeven winkels in het westen van het land. Werknemers van die filialen zijn naar Tim Hofman gestapt, want zij zijn boos.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers Prince Charming op zoek naar prins voor nieuw seizoen

De werknemers hebben namelijk hun loon niet uitbetaald gekregen. Ze krijgen ook geen loonstrookje. En het UWV en de Belastingdienst weten niet eens dat de werknemers daar in dienst zijn. Foute boel. Dus zoekt Tim de eigenaren van de dierenwinkelketen op. 

Tekst gaat verder onder de video.

Hoewel de eigenaar die over het loon gaat, Pascal, Tim en de werknemers direct doorverwijst naar de advocaat, krijgt Tim wel Olav voor de camera. Olav geeft aan dat het bedrijf in zwaar weer heeft gezeten, maar gaat direct in de aanval en denkt dat het allemaal wel meevalt. Later ziet hij ook in dat zijn mede-eigenaar Pascal niet de kunde heeft om een bedrijf te runnen. 

Olav belooft beterschap: "We zijn aan het reorganiseren. We zijn alles aan het proberen om er positief uit te komen, zodat we de mensen die er recht op hebben kunnen compenseren." Hij doet ook een belofte aan de gedupeerden: "Iedereen die er recht op heeft, wordt terugbetaald." Aan het einde van de video horen we dat de werknemers tot nu toe hun geld nog niet hebben gekregen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afvaller Prince Charming verzuurd: 'Hij maakt echt een fout!'

Op het YouTube-kanaal van BOOS vind je deze en alle andere afleveringen. Elke week is daar een nieuwe uitzending te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!