Daphne Deckers Beeld © ANP

Ook Daphne Deckers heeft een eigen podcast

12 mei 2022 13:19

Daphne Deckers (53) is te beluisteren in een nieuwe podcastserie, waarvan de eerste aflevering sinds donderdag online staat. In de achtdelige serie, genaamd 'Daphne op Donderdag', gaat de presentatrice en het oud-model in gesprek met mensen die veranderingen hebben meegemaakt in hun leven.

"Mensen stonden open voor verandering"

Daphne legt uit dat het idee hiervoor ontstond rond het einde van de laatste lockdown. "Mensen stonden open voor verandering, hadden zin in vernieuwing. Dat kon een andere baan of een andere woonomgeving zijn, maar ook een andere kijk op zichzelf. Dit inspireerde mij om eens te gaan praten met creatieve, veelzijdige mensen die in hun leven allerlei veranderingen hadden doorgemaakt en hoe ze die hadden aangepakt en ervaren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daphne Deckers verrast Richard Krajicek op 50ste verjaardag

Het oud-model interviewt elke aflevering iemand anders. Ze spreekt achtereenvolgend fotografe Paulien Huizinga, modeontwerper Mart Visser, model Tjarda Jansen, Nouveau-hoofdredacteur Claudia Straatmans, gynaecologe Dorenda van Dijken, visagist Elles Nijkamp, acteur Oren Schrijver en Amayzine-hoofdredacteur May-Britt Mobach.

Onlangs veranderde Daphne zelf ook van rol. Ze was namelijk te zien in The Masked Singer. Hieronder vertelt ze hoe dat was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!