Johnny Depp Beeld © ANP

RTL Boulevard live tijdens uitspraak Johnny vs Amber op Instagram

01 juni 2022 20:24

Om 21.00 uur is de uitspraak in de zaak tussen Johnny Depp (58) en zijn ex-vrouw Amber Heard (36). RTL Boulevard gaat live op Instagram om de uitspraak te bespreken. Bridget Maasland, Luuk Ikink, Eric de Munck en Michiel Vos laten hun licht schijnen op de uitspraak in de grootste showbizzrechtszaak van dit jaar. Volg het allemaal op het Instagram-account van RTL Boulevard vanaf 20.55 uur. Zet de popcorn maar klaar.

De zaak tussen Johnny en Amber duurde ruim zes weken. De voormalig geliefden hebben allebei een getuigenis afgelegd voor de rechtbank. Ook werden getuigen gehoord voor zowel Johnny als Amber. Op sociale media leeft de zaak enorm en werd er flink gespeculeerd over wie deze zaak uiteindelijk gaat winnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Moss opgeroepen als getuige in zaak Johnny Depp en Amber Heard

De acteur klaagde zijn ex-vrouw aan nadat zij in 2018 een opiniestuk schreef voor de Amerikaanse krant The Washington Post, waarin ze zei een slachtoffer te zijn van huiselijk geweld. Hoewel Johnny Depp niet bij naam werd genoemd, zou het volgens de 58-jarige acteur voor lezers overduidelijk zijn dat het over hem ging. En hoewel Amber Heard de afgelopen weken onder ede verklaard heeft niet de schrijver te zijn van het betreffende stuk, verklaarde ze later juist wel de auteur van het artikel te zijn, 'om mensen te laten zien hoe invloedrijk mannen als Johnny Depp zijn'. Johnny heeft Amber voor 50 miljoen dollar aangeklaagd. Zij diende een tegeneis in van 100 miljoen dollar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!