Kylie Jenner Beeld © ANP

Kylie Jenner showt tepels op Instagram, maar niet haar eigen

7 juni 2022 15:52

Kylie Jenner (24) plaatst op Instagram een tweetal opvallende foto's. De realityster laat tepels zien en dat terwijl Instagram dat - nog steeds - niet tolereert. Maar deze tepels laat het algoritme van het social media-netwerk hoogstwaarschijnlijk aan zich voorbij gaan...

"Free the nipple"

Kylie laat namelijk niet haar eigen tepels zien, maar draagt een bikini met tepel-print. Dat is weer eens wat anders dan een panterprintje. En wat blijkt? Het algoritme van Instagram heeft niet door dat op de foto's vrouwelijke tepels te zien zijn. Inmiddels staat de foto al bijna een etmaal op het account van de make-upgoeroe. 'Free the nipple', schrijft Kylie bij de foto's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner 'geduldig' met verliezen zwangerschapskilo's

Kylie Jenner showt tepelbikini

En dan denk je: waar kan ik die geweldige bikini kopen? Nou, het bikinitopje is van Jean Paul Gaultier en kost een schamele 140 euro. Helaas is de bikinitop al uitverkocht op de site van het Franse modehuis, maar je kunt altijd nog gaan voor de jurk of het shirt in dezelfde print. Ook is het bijpassende bikinibroekje nog beschikbaar waar de vrouwelijke vormen van down under op afgebeeld staan. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!