Mascha Feoktistova Beeld © ANP

Dít is hoeveel Mascha Feoktistova nu echt verdient aan een campagne

5 februari 2023 17:34

Steeds meer influencers zijn transparant over wat zij nou eigenlijk verdienen aan hun online content, zo ook Mascha Feoktistova. In haar nieuwste video vertelt de 36-jarige eerlijk hoeveel geld ze krijgt voor een campagne.

"Ik vind het zelf ook wel fijn om voor een langere tijd met een merk samen te werken"

De nieuwste video van Mascha staat volledig in het teken van 'business'. De 36-jarige is sinds 2009 al ondernemer en doet inmiddels al meer dan alleen YouTube-video’s maken. Zo heeft ze ook een eigen planner en is ze druk bezig met het verhuren van haar huis in Amerika. "Door de jaren heen heb ik geleerd dat ondernemen mijn passie is", leidt ze de video in. "Het hebben van een bedrijf, ondernemen, ideeën bedenken, uitwerken en tot een succes maken; that’s my thing."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha Feoktistova hoopt op broertje of zusje voor dochter Mila

Hoewel Mascha zichzelf indekt en aangeeft dat het enorm verschilt, is het volgens haar niet raar om 100.000 euro te vragen voor een deal die één jaar geldig is. "Weet dat daar wel veel content voor wordt gemaakt natuurlijk. Maar ik vind het zelf ook wel fijn om voor een langere tijd met een merk samen te werken", aldus de influencer. Ook het geld dat ze verdient aan haar planner gaat 'erg goed' onthult ze. Hoeveel precies is iets dat ze nooit wil, of gaat prijsgeven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers Mascha Feoktistova kwaad na 'agressieve' opmerking: 'Echt niet oké'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!