7x de mooiste optredens Vrienden van Amstel Live

11 januari 2018 12:07

Volgende week vindt alweer de 20ste editie plaats van De Vrienden van Amstel Live. Ter opwarming voor de concertreeks heeft RTL Boulevard enkele mooie optredens op een rijtje gezet.

1. Toen Ik Je Zag

Ilse de Lange, Guus Meeuwis en Xander de Buisonjé weten menig concertbezoeker tot tranen te roeren met hun vertolking van Toen Ik Je Zag. Het nummer is een ode aan de overleden acteur Antonie Kamerling, die het nummer destijds onder de naam Hero uitbracht. 

2. Love You More

Nonchalant als altijd komt Miss Montreal de bühne op. Gewapend met een biertje in de hand zet ze het prachtige nummer Love You More in. Boezemvriend Waylon en O'G3NE komen later on stage en zetten gezamenlijk een dijk van een performance neer. 

3. Sinds Een Dag Of Twee

Een behoorlijk verrassende combinatie: vorig jaar begeleidt VanVelzen rapper Diggy Dex tijdens hun vertolking van het nummer Sinds Een Dag Of Twee. Samen met barvrouw Mandy maken ze er een feestje van.

4. Ik Wou Dat Ik Jou Was

Wie kent hem niet? Veldhuis & Kemper-klassieker Ik Wou Dat Ik Jou Was. Nick Schilder, de wederhelft van Simon Keizer, geeft samen met VanVelzen zijn eigen draai aan het nummer. En het resultaat mag er zijn!

5. Papa

Van deze vertolking van Papa wordt zelfs de grootste kroeg van Nederland stil: Marcel Veenendaal weet bij zowel de concertbezoekers als bij de tv-kijkers kippenvel te veroorzaken. 

6. Blauw

Een klassieker: één van de laatste optredens van Thé Lau. Samen met Waylon, Barry Hay en Bart van der Weide laat de inmiddels overleden Thé nog eenmaal zien een ware rasartiest te zijn. 

7. Margherita

Inmiddels zijn Acda en De Munnik al lang uitelkaar, maar gelukkig hebben we deze beelden nog. De invulling van Marco Borsato zijn hit Margherita krijgt een geheel nieuwe dimensie door de performance van de heren in combinatie met Laura Jansen. 

Tot zover een overzicht uit het muzikale verleden van De Vrienden Van Amstel Live. Hoog tijd voor de jubileumeditie! Vanavond zal RTL Boulevard de namen bekend maken die zullen gaan optreden tijdens De Vrienden Van Amstel Live 2018.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!