GTST-actrice Britt Scholte en Robin Zomer uit elkaar

11 januari 2018 13:42

GTST-actrice Britt Scholte en haar BENR-liefje Robin Zomer zijn na 3 jaar uit elkaar, zo kan RTL Boulevard vandaag melden. Pikant detail: vandaag is de cliplancering van BENR waarin soapie Britt een prominente rol heeft.

"We zijn nog steeds goede vriendjes"

Bart Maessen en Robin Zomer hebben vandaag hun zelfgeschreven Nederlandstalige poptrack Zonder Haar uitgebracht en starten daarmee hun muzikale carrière als BENR. In de videoclip van Zonder Haar is te zien hoe Robin en Britt alias Kimberley in GTST worstelen met het idee om uit elkaar te gaan. 

De fictieve break-up blijkt nu realiteit te zijn geworden voor Britt en Robin. "Zes maanden geleden schreven we dit nummer. Toen had het nummer nog geen enkele onderliggende betekenis. Het plaatje had totaal geen betrekking op onze relatie. Alles ging goed tussen ons", vertelt Robin aan RTL Boulevard.

Een bericht gedeeld door Robin Zomer (@robin_zomer) op

Toch loopt hun relatie onlangs op de klippen. "Er is niks naars gebeurd tussen ons. Maar sinds een week of twee zijn we niet meer samen. Dat is super klote, we hebben het er heel moeilijk mee. Helemaal omdat de videoclip met Britt vandaag uitkomt. Maar we waren op een punt gekomen dat we wel nog steeds van elkaar houden, maar dat het gevoel van vroeger er niet meer was. We hebben toen geprobeerd om daaraan te werken. Het was erg moeilijk voor mij en Britt om dat gevoel van toen terug te halen. Dat is ons helaas ook niet gelukt." 

Van haat en nijd is echter geen sprake, zo vertelt Robin aan RTL Boulevard. "Ik heb nog steeds fijn contact met Britt. We spreken elkaar vaak, we zijn goede vrienden. Ik was van de week nog bij haar. We hadden het er toen over hoe spannend het is dat de clip vandaag uitkomt. Maar ze is supertrots op ons. Ze is ook heel blij met de videoclip, ondanks dat het nummer nu voor ons een hele andere dimensie heeft gekregen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!