Jay Z geeft ton uit aan verjaardagsdrankjes

20 februari 2018 03:14

Jay Z heeft de verjaardag van één van zijn beste vrienden niet ongemerkt voorbij laten gaan. Volgens de New York Post gaf hij zondagavond een slordige 110.000 dollar (bijna 90.000 euro) uit aan drank.

De muziekondernemer vierde de verjaardag van Juan 'OG' Perez, die de sporttak leidt van zijn entertainmentbedrijf Roc Nation. Met een groep vrienden streek hij eerst neer in restaurant Zuma, waar de rekening 13.000 dollar bedroeg. Daarna ging het gezelschap naar bar Made in Mexico om voor 9.000 dollar aan drankjes achterover te slaan.

Het verjaardagsfeestje eindigde in club Playroom, waar Jay veertig flessen champagne bestelde en daarmee niet alleen zijn eigen vrienden, maar ook andere aanwezigen trakteerde op een drankje. Een barman deelde op Snapchat de rekening van 80.000 dollar, waar de rapper 11.000 dollar fooi op gaf.

Een deel van de kosten van de extravagante avond zal overigens weer in de zakken van Jay Z verdwijnen. De cognac en de champagne die hij rijkelijk liet vloeien, waren van zijn eigen merken D'Ussé en Ace of Spades.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Jay Z maakt video voor verjaardag Blue Ivy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!