Afrojack Beeld © ANP

Afrojack tegenover oud-manager in de rechtbank

13 maart 2018 18:55

Afrojack staat vandaag tegenover zijn voormalig manager in de rechtbank.

"Ik heb alle vertrouwen in onze zaak"

Afrojack: 'Ik heb vertrouwen in onze zaak'

Nick van der Wall, beter bekend als dj Afrojack en zijn voormalige manager Hugo Langras staan vandaag tegenover elkaar in de rechtbank. De dj verlaat in 2015 zijn management vanwege etnische en morele meningsverschillen. Volgens oud-manager Hugo Langras is hier niks van waar. Vandaag staan de twee oog in oog in de rechtszaal.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Afrojack deelt rozen uit op Rotterdam CS

Nick en zijn voormalig manager hebben een geschil over geld. Na een jarenlange intense samenwerking breken de twee en komen er samen niet meer uit. Uiteindelijk stapt Hugo naar de rechter omdat Nick de management-overeenkomst 30 maanden te vroeg heeft beëindigd. Hugo zegt imagoschade te hebben geleden na het vertrek van de dj wat de doodsteek voor zijn bedrijf betekende en stapt daarom naar de rechter. De dj zegt op zijn beurt geld te zijn misgelopen en daarom vindt hij nu dat Hugo zijn portemonnee moet trekken.

De emoties lopen vandaag in de rechtszaal hoog op. Hugo is vandaag emotioneel in de rechtszaal: "Ik heb acht jaar lang mijn nek uitgestoken voor Nick." Na een zitting van drieënhalf uur laat Afrojack aan RTL Boulevard weten zeker te zijn van zijn zaak: "Ik heb alle vertrouwen in onze zaak." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!