Ch!pz Beeld © ANP

Hoe gaat het nu met popgroep Ch!pz?

14 maart 2018 11:31

De Nederlandse popgroep Ch!pz wordt meer dan vijftien jaar geleden opricht en bestaat uit Rach-L, C!lla, Peter en Kev!n. Er is geen perfecter moment dan vandaag, op Aardappelchips Dag, om erachter te komen waar de leden van het populaire popgroepje zich nu mee bezig houden.

In 2003 is Nederland compleet in de ban van de razend populaire zanggroep Ch!pz. Met catchy nummers als Cowboy, Captain Hook en Ch!pz is Back scoort de formatie hit na hit. De groep is vooral een doorslaand succes vanwege de uitgebreide videoclips en danspasjes. Een herinnering nodig? Bekijk dan de beste clips van Ch!pz hier:

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Zo zien de acteurs uit Harry Potter er nu uit

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

15 jaar geleden: het einde van Oppasssen!!!

Maar aan alles komt een eind en zo ook het succes van het clubje. In 2011 laat het management weten te stoppen met de popgroep. Maar hoe gaat het nu met Rachel, Cilla, Peter en Kevin?

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Hoe Is Het Nu Met... De Echte Gooische Meisjes?

Rachel van de Hoogen (Rach-L)

De blonde stoot Rachel is na het succes met Ch!pz compleet van de radar verdwenen. Op de Facebook van Rachel is te zien dat ze inmiddels gelukkig getrouwd is met lief Maikel en twee kindjes heeft. Verder leeft onze Rach-L een rustig, normaal leventje. Waarschijnlijk zit de dame niet te wachten op een leven als BN’er.

Cilla Niekoop (C!lla)

Na een aantal jaar deuntjes zingen voor de populaire groep besluit Cilla om het roer volledig om te gooien en te gaan presenteren. Zo is ze onder andere te zien voor Omroep Brabant. Ook is Cilla moeder geworden van twee prachtige kindjes. Fun fact: Cilla en Rachel wonen beide in Eindhoven. Dus de kans is groot dat de dames elkaar nog regelmatig zien.

Peter Rost

In 2011 stopt Peter met zingen, maar het tieneridool blijft wel in de entertainmentwereld werken. Zo doet hij 2012 mee aan Holland’s Got Talent met zijn dansgroep The Devils. En met succes, want Peter haalt de finale. Toch gaat Peter niet verder met het dansavontuur en verhuist naar Tel Aviv. Daar werkt hij nu in de financiële sector. Iets totaal anders dan zingen en dansen op een podium.

Kevin Hellenbrand (Kev!n)

Vanaf het moment dat het management van Ch!pz de handdoek in de ringt gooit, werkt Kevin aan zijn eigen carrière. Zo brengt hij onder andere zijn single Good Time en Allright uit. In 2012 probeert de zanger het nog een keer met een meer uptempo nummer. Tegenwoordig is Kevin druk bezig met zijn rol als vader. Op Instagram deelt het ex-lid lieve foto’s van zijn kindje. Ook runt Kevin nu zijn eigen uitgaanscentrum: Studio Hellebrand in Brunssum.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!