Beeld © William Rutten

William Rutten zet superster Harry Styles op de foto

15 maart 2018 09:59

Ex-One Direction zanger Harry Styles staat woensdagavond in een uitverkochte Ziggo Dome. Fans liggen al dagen voor de deur om een plekje te bemachtigen. Ook RTL Boulevard deskundige en fotograaf William Rutten is erbij!

"Met het charisma van Justin en Robbie en een beetje de wilde looks van Mick Jagger, maar ook zeker de sex-appeal van Jim Morrison liet Harry in 17 songs horen waar hij voor staat"
© William Rutten

© William Rutten

© William Rutten

© William Rutten

© William Rutten

© William Rutten

Lees hieronder het verslag van William bij het concert van Harry.

"Goedenavond Amsterdam, ik ben Harry!"

Harry Styles stond gisterenavond voor de tweede keer solo in ons land, dit keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

Om op te warmen voor zijn solo tour begon Harry vorig jaar  in de AFFAS Live maar al snel werd duidelijk dat deze zaal een tikkie te klein was voor deze superster in wording. Hoe groot je ex-band ook was, het geeft natuurlijk nooit garantie voor succes in je solo carrière is vaak gebleken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Is Harry Styles biseksueel?

Maar Harry is de Justin Timberlake of de Robbie Williams van One Direction en liet woensdagavond zien moeiteloos een grote zaal met vooral meiden te bespelen. Met het charisma van Justin en Robbie en een beetje de wilde looks van Mick Jagger maar ook zeker de sex-appeal van Jim Morrison liet Harry in 17 songs horen waar hij voor staat.

De setlist was bijna gelijk aan zijn vorige optreden in ons land op twee totaal nieuwe nummers na: Medicine en Anna. Het grote verschil was wel dat Harry dit keer overduidelijk zekerder op de bühne stond, gewend aan het feit dat hij nu alleen het publiek moet vermaken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Fans Harry Styles mogen niet buiten slapen

Harry is volwassen geworden en die volwassenheid staat hem goed. Van popsong tot rocksong tot aan een akoestisch setje midden in de zaal op een klein podium, hij weet ze allemaal met overtuiging te brengen.

Aan het einde van het concert bedankte hij de zaal voor het veranderen van zijn leven En ondertussen dendert de Harry Styles trein de wereld rond van stop naar stop

De volgende halte zou zo maar eens een stadion tour kunnen zijn…..

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!