Beeld © ANP

Deze wilde boyband-hunks liggen inmiddels aan de ketting

12 april 2018 15:10

Het is geen geheim dat zangers ervan houden om af en toe eens lekker in het wild te leven. Zo ook Backstreet Boy Nick Carter. Drie jaar geleden houdt dit leven echter voor hem op wanneer hij trouwt met zijn liefje Lauren Kitt. En hij is niet de enige boyband-hunk die zijn streken verliest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Justin Timberlake maakt babynieuws bekend

Blue 

Deze boyband kennen de meesten van het lied Sorry Seems To Be The Hardest Word waarmee ze enorm scoren in 2002. De single staat vijf weken lang op nummer 1 in de Top 100. 

Simon Webbe is de zanger van deze boyband en zijn fans zijn dan ook zwaar teleurgesteld als hij verliefd wordt op zijn ex-liefje Nicola Jones. En daar houdt het niet op. Hij krijgt daarmee op 17-jarige leeftijd een klein dochtertje. Naar aanleiding van haar geboorte schrijft hij in 2007 de single Grace.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Geen reünie voor The Jonas Brothers

Jonas Brothers

Drie super hotte broers samen in een boyband; wat wil je nog meer?! Helaas wordt broer Kevin op jonge leeftijd al aan de ketting gelegd door vriendin Denise Miller waar hij al snel op 22-jarige leeftijd mee trouwt. Samen delen ze zoontje Paul Kevin Jonas. 

Van de drie mega knappe Jonas broers zitten er helaas voor de fans alweer twee onder de plak. Joe maakt vorig jaar namelijk bekend dat hij en zijn liefje Sophie Turner - die we allemaal kennen van Game of Thrones - binnenkort gaan trouwen. Maar er is gelukkig nog hoop voor alle vrouwen die graag met een Jones willen eindigen: Nick is nog hártstikke single. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

One Direction-fans door het dolle heen

New Kids On The Block

Wie kent deze topper van een boyband nog? In de jaren negentig verkopen de vijf hotte boys van de band maar liefst 70 miljoen albums, waarmee ze de weg openen voor andere boybands zoals Backstreet Boys en *NSYNC. 

Donnie Wahlberg is 15 jaar oud wanneer hij lid wordt van de boyband en staat hierin bekend als "bad boy" van de groep. Het is dan ook zeer verrassend dat de zanger ineens aan de ketting wordt gelegd door zijn ex-liefje Kimberly Fey. Donnie trouwt met zijn Kim op 22-jarige leeftijd en de twee krijgen later het geluk om hun kleine druiven Xavier en Elijah te verwelkomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

*NSYNC krijgt eindelijk ster op Walk of Fame

One Direction

En alsof ze de bandleden erop uit hebben gekozen, want in deze hotte boyband zijn er maar liefst twéé waar wij vrouwen al snel afscheid van hebben moeten nemen. Liam Payne krijgt namelijk al op 24-jarige leeftijd een kindje samen met zijn geliefde Cheryl en niet veel later volgt Louis Tomlinson hem op. Louis krijgt op 24-jarige leeftijd zijn zoontje Freddie samen met Briana Jungwirth.

En alsof we niet verdrietig genoeg zijn dat alle mannen van O.D. aan de ketting liggen, vraagt Zayn Malik als klap op de vuurpijl zijn blonde vriendin Perrie Edwards ten huwelijk. Al gauw worden zijn fans blij verrast als het duidelijk wordt dat hij het huwelijk - per sms - heeft afgeblazen. Later krijgen hij en Gigi ook nog een relatie, maar ook daar is onlangs een einde aangekomen. Dus goed nieuws dames: Zayn Malik is rijp voor de jacht.

*NSYNC

En wie kan zich nog herinneren dat de nog altijd populaire Justin Timberlake ooit is begonnen in een boyband? Op jonge leeftijd komt de blonde God in de band en scoren ze hit na hit. Later kondigt de groep een langdurige pauze aan, waarna het in 2007 duidelijk wordt dat de band uit elkaar is.

Justin krijgt meerdere relaties met bekendheden zoals Britney Spears en Cameron Diaz, maar in 2007 wordt hij tot over zijn oren verliefd op actrice Jessica Beal. Na een break van drie jaar realiseren de twee dat ze perfect bij elkaar passen en stappen dan ook in 2012 in het huwelijksbootje. Drie jaar later krijgen ze hun eerste zoontje Silas. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Voorlopig geen nieuwe muziek van Zayn Malik

Take That 

De eigenwijze Robbie Williams heeft er een lange tijd op gewacht om zijn wilde haren te verliezen. De zanger is op jongere leeftijd herhaaldelijk opgenomen geweest in een afkickkliniek wegens diverse verslavingen aan drank en drugs. In 2010 weet Ayda Field hem aan de haak te slaan en na hun huwelijk krijgen de twee samen een dochter en een zoon. En ondanks zijn gezin weerhoudt het Robbie er niet van af en toe zijn wilde haren nog eens even goed door te kammen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!