Beeld © Instagram Kevin

Eerste nummer 1-hit voor rapper Kevin

20 april 2018 15:40

Rapper Kevin heeft voor het eerst in zijn nog jonge carrière een nummer 1-hit gescoord. De 24-jarige artiest gaat aan kop in de Singles Top 100 met zijn nummer Beetje Moe, dat hij maakte in samenwerking met Lil' Kleine en Chivv.

De Rotterdamse Kevin bracht eerder deze maand zijn eerste album uit, genaamd Lente. Met deze plaat stond de rapper de afgelopen twee weken al bovenaan de Album Top 100. Eerder maakte hij al meerdere singles en bracht hij in 2016 de EP Kleine Versnelling uit.

In de top 10 vinden we deze week geen nieuwe binnenkomers van de hitlijst. Wel zijn twee nummers flink gestegen ten opzichte van vorige week. Zo staan Calvin Harris en Dua Lipa nu op de derde plaats, met hun hit One Kiss. Een week eerder stond het Britse duo nog op plek 28. Drake stijgt van de 29e naar de 6e plaats met Nice for what.

De hoogste nieuwe notering in de lijst is Ik trap van Sevn Alias op plaats 25. High, het nieuwe nummer van YouTube-ster Famke Louise, komt binnen op nummer 29.

Singles Top 100 week 16

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (2) Kevin, Lil' Kleine & Chivv - Beetje Moe

2. (3) Kraantje Pappie - Lil Craney

3. (28) Calvin Harris & Dua Lipa - One Kiss

4. (4) Hardwell, Bizzey, Lil' Kleine en Chivv - Ze willen mee

5. (8) Nicky Jam & J Balvin - X

6. (29) Drake - Nice for what

7. (5) Drake - God's Plan

8. (6) Marshmello & Anne-Marie - Friends

9. (1) Boef - Sofiane

10. (9) Josylvio - Catch Up

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!