Will Smith trekt portemonnee voor privéshow Prince

23 april 2018 03:17

Will Smith had er een flinke duit voor over om Prince te laten optreden op het verjaardagsfeestje van zijn vrouw Jada Pinkett-Smith. De acteur bood de kleine zanger in 2015 maar liefst 400.000 dollar voor een miniconcert voor 100 man.

Dat blijkt uit e-mails die openbaar zijn gemaakt nu het recherche-onderzoek naar de dood van Prince is afgerond, zo ontdekte The Blast. In de documenten gaat het alleen om een aanbod. Of de zanger daar op is ingegaan, is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Politiedossier dood Prince vrijgegeven

Het dossier van de politie van Carver County bestaat uit onder meer foto's en video's van de situatie die de autoriteiten aantroffen nadat er in april 2016 melding was gedaan van een mogelijk overleden persoon in Paisley Park. Ook bevat het dossier verschillende getuigengesprekken, onder meer een met Sinéad O'Connor. De zangeres verklaarde enkele weken na de dood van Prince dat de muzikant geregeld harddrugs gebruikte en dan agressief met vrouwen omging.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Prince-fans kunnen hart ophalen in Amsterdam

In de papieren staan ook bedragen vermeld die Prince kreeg om op publieksevenementen in Europa te spelen. Zo was met het Britse Hop Farm Festival een bedrag van 2 miljoen afgesproken en kreeg de muzikant voor concerten in Polen en Frankrijk 1,65 en 1,35 miljoen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!